Διαζύγιο για τον μουρντάρη Wayne Rooney και τη σύζυγό του Coleen

Μπορεί ο ποδοσφαιριστής της Manchester United, Wayne Rooney και η σύζυγός του Coleen τον Ιούνιο που επισκέφτηκαν το νησί των ανέμων να απαθανατίστηκαν σε τρυφερές περιπτύξεις ενώ λίγο νωρίτερα είχαν ανακοινώσει πως θα γίνουν για τέταρτη φορά γονείς, τώρα όμως η γυναίκα του ζητά διαζύγιο, επειδή τον έπιασε με άλλη.

Οι δυο τους έχουν μαζί τρία παιδιά, περίμεναν το τέταρτο μωρό τους και τώρα ετοιμάζονται να χωρίσουν… λόγω απιστίας! Όπως αποκαλύπτουν, μάλιστα, πηγές από το περιβάλλον τους, το ζευγάρι είχε έρθει πολλές φορές στα πρόθυρα χωρισμού, αλλά τώρα τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ο ποδοσφαιριστής μέθυσε και συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ η γυναίκα του βρισκόταν στη Μαγιόρκα. Και μπορεί το ρεζιλίκι με το μεθύσι που έγινε πρώτο θέμα στο Βρετανικό Τύπο να του το συγχώρεσε, η Coleen όμως, φαίνεται πως δεν μπορεί να συγχωρέσει και την απιστία.

Συγκεκριμένα, ο Wayne Rooney έγινε τσακωτός από τις Αρχές να οδηγεί μεθυσμένος έχοντας στο πλευρό του μία μελαχρινή 29χρονη γυναίκα.

Και μπορεί το τετ α τετ της κοπέλας με τον ποδοσφαιριστή να ήταν μια περιπετειούλα, η γυναίκα του όμως φαίνεται πως έγινε έξαλλη καθώς πήρε τα παιδιά και πήγε στους γονείς της, διεκδικώντας όχι και λίγα από τον άλλοτε αγαπημένο της.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.