ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ – Η λάτρης του “οθωμανικού”, να εύχεται μόνον για τον κwλο της και όχι την Κύπρο!

Όχι στα διχοτομικά σχέδια! Κάτω τα βρωμόχερά σας από την Κύπρο!

ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ = (τΣΥΡΙΖΑ και τη Τουρκία ΣτΥΡΙΖΑ)

Γράφει ο Νικόλας Αρβανίτης

Η Μαρία Γιαννακάκη είναι πολιτικός, πρώην βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη) και νυν γενική γραμματέας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (του Αλέκση – ΣΥΡΙΖΑ).

Γεννήθηκε το 1969 στον Πειραιά και… μεγάλωσε στη Νίκαια. Σπούδασε Κλασική Φιλολογία και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Ήταν ιδρυτικό μέλος της Δημοκρατικής Αριστεράς και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής αυτού του κόμματος.

Εξελέγη βουλευτής Β’ Πειραιά με τη Δημοκρατική Αριστερά στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012.

Στις περιφερειακές εκλογές του 2014 ήταν υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής με τον συνδυασμό «Παρέμβαση για την Αττική – Δημοκρατική Οικολογική Κίνηση», υποστηριζόμενη από τη Δημοκρατική Αριστερά και τους Οικολόγους Πράσινους. Εξελέγη περιφερειακή σύμβουλος.

Στο 4ο Συνέδριο της Δημοκρατικής Αριστεράς τον Ιούνιο του 2015 ήταν υποψήφια πρόεδρος του κόμματος (μετά τη παραίτηση Κουβέλη). Βγήκε δεύτερη πίσω από τον Θανάση Θεοχαρόπουλο.

Αποχώρησε από τη Δημοκρατική Αριστερά τον Αύγουστο του 2015, λόγω της διαφωνίας της με την απόφαση του κόμματος για εκλογική συμπόρευση με το ΠΑΣΟΚ, διότι αυτή γουστάριζε Αλέκση και ΣΥΡΙΖΑ και Γενική Γραμματεία Υπουργείου.

Από τον Δεκέμβριο του 2016 είναι γενική γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Τον Ιούνιο του 2017 ως γενική γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων συνέταξε την τροπολογία-τροποποίηση των νόμων 187 και 187Α (νόμος περί “εγκληματικών οργανώσεων” και “Τρομονόμος”). Η εν λόγω τροποποίηση επιχειρήθηκε να ψηφιστεί μέσω τροπολογίας σε άσχετο με τον Ποινικό Κώδικα νομοσχέδιο, ενώ δέχτηκε έντονη κριτική ως απόπειρα ποινικοποίησης του δημόσιου λόγου. Η εν λόγω τροπολογία τελικά αποσύρθηκε προσωρινά για περαιτέρω επεξεργασία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ (1-9-2017) ανάρτησε προβοκατόρικη προδοτική αναγνώριση του τουρκοκυπριακού κράτους, προβοκάροντας υπέρ της ομοσπονδιακής “ένωσης” δύο ανεξάρτητων κρατών στη Κύπρο!

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ…. ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ!

* ΣΤΗ ΦΩΤΌ, όπως την είδε να προδίδει, ο “ΑΥΤΟΛΥΚΟΣ”

>>> 1922 Σκηνές φρίκης

ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

>>> 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1922 – Οι Μογγόλοι Τούρκοι καίνε την Σμύρνη

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.