Σεξ και χρήμα στην Wall Street, Νέας Υόρκης

Michelle Braun, η πιο περιζήτητη συνοδός πολυτελείας!

SEX και χρήμα είναι αυτά που κινούν την Wall Street και οι χρηματιστές της οδού που διαχειρίζεται την παγκόσμια οικονομία φροντίζουν να έχουν και από τα δυο. Όσο περισσότερο το ένα συνδέεται με το άλλο τόσο πιο ερεθιστικό είναι για αυτούς που νιώθουν ότι κρατούν την παγκόσμια οικονομία στα χέρια τους.

Γι’ αυτό δεν νιώθουν τον παραμικρό δισταγμό να χρησιμοποιούν το χρήμα για να προσελκύσουν γυναίκες. «Όταν ψάχνω για σύζυγο δεν καλώ μια συνοδό, επομένως, όταν αποζητώ σεξ δεν καλώ μια απλή γυναίκα», λέει στο CNBC γνωστός χρηματιστής ο οποίος εξηγεί γιατί οι άνθρωποι της Wall Street είναι εθισμένοι στις Wall Street Ladies. «Μπορείς να κάνεις πράγματα που δεν θα ζητούσες ποτέ από την κοπέλα σου να κάνει», εξηγεί ο ο ίδιος χρηματιστής και στη συνέχεια προσθέτει πως η όλη διαδικασία μοιάζει με οικονομική συμφωνία που ευχαριστεί και τις δύο πλευρές.

Οι βασικοί λόγοι είναι 4:

  • Η ποιότητα
  • Η εχεμύθεια
  • Η ευκολία
  • Η δυνατότητα να ζητήσουν ό,τι πιο «διεστραμμένο» έχουν στο μυαλό τους
Bentley Twins, former playmates.

Στο CNBC μίλησε και μια συνοδός πολυτελείας της Wall Street η οποία προσφέρει τις υπηρεσίες της για $1.000 δολάρια την ώρα σε χρηματιστές:

«Μόλις τελείωσα το σχολείο, αυτό ήταν το σχέδιο μου. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Είναι η αγορά εδώ στη Νέα Υόρκη και γι’ αυτό έχεις να κάνεις με αυτά τα αγόρια της Wall Street. Έχουν τα λεφτά και θέλουν σεξ».

Η 30χρονη συνοδός δουλεύει πέντε ημέρες την εβδομάδα και βγάζει 200.000 δολάρια το χρόνο. Όπως τονίζει και η ίδια, το κλειδί είναι να δικτυωθείς και να βρεις αρκετούς πελάτες.

Όπως λέει οι άνδρες της Wall Street ανήκουν στην κατηγορία των χειρότερων αλλά και των καλύτερων πελατών της. Οι νέοι συνήθως θέλουν να διασκεδάσουν, είναι απότομοι και το σεξ μαζί τους δεν είναι καλό. Από την άλλη, υπάρχουν αρκετοί μεγαλύτεροι σε ηλικία πελάτες για τους οποίους η ίδια χρειάζεται να δουλέψει σκληρότερα.

«Οι περισσότεροι είναι άνδρες Α κατηγορίας – με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Όταν όμως τους γδύνω, είναι όσο ανυπεράσπιστοι όσο και οι υπόλοιποι άνδρες» σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Michelle Braun, call girl

Η πιο ακριβοπληρωμένη όλων, η οποία απλώνει τα δίχτυα της και εκτός Wall Street είναι η Michelle Braun.

Η Braun βγάζει το τρελό ποσό των 50.000 δολαρίων ανά βραδιά αλλά αυτό δεν είναι και το μοναδικό της εισόδημα αφού έχει και δικό της πρακτορείο.

Όλα τα μεγάλα ονόματα του επιχειρηματικού και του καλλιτεχνικού χώρου απευθύνονται πρώτα σε αυτή.

>>> Νέα έρευνα ανατρέπει τα δεδομένα για το τι θέλουν τελικά οι άνδρες στο σεξ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.