Αβ.Νεοφύτου: “Επιτυχία της ε/κ πλευράς το πλαίσιο Γκουτέρες”!

ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΣΑΚΕΛ… ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!

Μετά τον Άντρο Κυπριανού έρχεται ο παράφρων Αβέρωφ Νεοφύτου να μας προτρέψει να ξεκινήσουν αμέσως  οι συνομιλίες για επίλυση του Κυπριακού μετά την επιτυχία του Προέδρου τους Ναινέκου. Ο σημερινός “Φ” αναγράφει την είδηση χωρίς σχόλια [πιο κάτω]. Σχόλιο όμως έκανε χθες ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας Αρ. Μιχαηλίδης [ΕΔΩ].

Οι συνομιλίες για επίλυση του Κυπριακού θα πρέπει να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό, δηλώνει κατηγορηματικά ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου. Υποδεικνύει ότι το πλαίσιο του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών αποτελεί μία μεγάλη επιτυχία της δικής μας πλευράς, την οποία πιστώνεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης και ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιας, οι οποίοι, όπως αναφέρει, έθεσαν το θέμα της Ασφάλειας στον πυρήνα της συζήτησης.

«Θέλω οποιοσδήποτε να μου πει, εάν ποτέ, είτε τη δεκαετία του 1970, είτε τη δεκαετία του 1980, είτε του 2000, τέθηκε με τέτοιο ξεκάθαρο τρόπο εκ μέρους της δικής μας πλευράς τέτοιο θέμα», τονίζει ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου εκφράζει επίσης την ανησυχία τις πιθανές συνέπειες που μπορεί να προκύψουν όσο δεν επαναρχίζουν οι συνομιλίες. «Δεν αποκλείω η τουρκική πλευρά να επαναφέρει το θέμα του παράνομου αεροδρομίου Τύμπου και να συνδέσει την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου με τη “νόμιμη” λειτουργία του αεροδρομίου της Τύμπου», σημειώνει.

Παράλληλα, σημειώνει ότι έγινε πολύ καλό για το τίποτα, όσον αφορά την αποστολή των εγγράφων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ υπογραμμίζει ότι ο ΔΗΣΥ είναι έτοιμος να μπει στη μάχη των εκλογών στηρίζοντας επανεκλογή Νίκου Αναστασιάδη.

Φρίξος Δαλίτης “Φ”

>>> Επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό ζητά και ο Άντρος Κυπριανού

One thought on “Αβ.Νεοφύτου: “Επιτυχία της ε/κ πλευράς το πλαίσιο Γκουτέρες”!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.