Νυφούλα η κόρη του ΥΠΕΞ, Τζοάννα Κασουλίδου

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν το περασμένο Σάββατο, η Τζοάννα Κασουλίδου και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Ελληνοκύπριος Ανδρέας Ζακχαίος!

Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο. To ζευγάρι πάντρεψε ο Επίσκοπος Νεαπόλεως Πορφύριος, εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Κύπρου στις Βρυξέλλες.

Το παρών τους στο γάμο έδωσαν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, αλλά και πρόσωπα από την πολιτική ζωή της Κύπρου, όπως ο Αβέρωφ Νεοφύτου, η Μαρία Καριακού και η Στέλλα Κυριακίδου.

Προηγήθηκαν τα “αλλάματα” στο πατρικό σπίτι της νύφης, με τους συγγενείς και πολύ στενούς φίλους της να ζουν μαζί της συγκινητικές στιγμές.

Η νύφη έλαμπε από ευτυχία μέσα από το κατάλευκο νυφικό της με τη μεγάλη ουρά, ενώ ο γαμπρός επέλεξε για την περίσταση ένα μαύρο κουστούμι, που συνδύασε με μαύρο παπιγιόν.

Στις 8 το βράδυ ακολούθησε δείπνο στο Hilton Park στη Λευκωσία και την Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε το γαμήλιο χαιρέτισμα στο ίδιο ξενοδοχείο.

Η κόρη του Κύπριου ΥΠΕΞ και ο αγαπημένος της, γιόρτασαν την ομορφότερη μέρα της ζωής τους, πλάι σε συγγενείς, φίλους και πλήθος επωνύμων και πολιτικών που ευχήθηκαν στο ζευγάρι «βίον ανθόσπαρτον»!

ΣΗΜ. Δεν αληθεύουν οι φήμες ότι οι νεόνυμφοι αναχώρησαν στο εξωτερικό για το μήνα του μέλιτος από το αεροδρόμιο “Ερτζιάν” σύμφωνα με τις επιθυμίες του πατέρα/πςθερού…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.