Τελεσίγραφο ΔΗΚΟ στον πεμπτοφαλαγγίτη Καρογιάν – Εκτός κόμματος όποιος δεν στηρίξει Νικόλα

Δεν έχει θέση μέσα στο ΔΗΚΟ όποιονδήποτε στέλεχος τεθεί εναντίον της υποψηφιότητας του Νικόλα Παπαδόπουλου δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικού Κόμματος Άθως Αντωνιάδης.

«Έρχονται στα αυτιά μας πληροφορίες για κάποιες απεγνωσμένες προσπάθειες αυτών οι οποίοι έχουν εγκαταλείψει το ΔΗΚΟ εδώ και καιρό να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη».

Έκανε λόγο για 5-6 μέλη του κόμματος τα οποία κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση, τα οποία θα τεθούν εκτός κόμματος αμέσως και χωρίς τυμπανοκρουσίες, όπως ανέφερε.

Μιλώντας στο πρωινό δρομολόγιο και σχολιάζοντας δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Μάριος Καρογιάν ετοιμάζει πλατφόρμα στήριξης του Νίκου Αναστασιάδη, ο κ. Αντωνιάδης ξεκαθάρισε ότι οποιαδηποτε τέτοια κίνηση θεωρείται εχθρική από όπου κι αν προέρχεται. «Όποιος κι αν το κάνει θα τίθεται αμέσως εκτός Δημοκρατικού Κόμματος γιατί οποιοσδήποτε στηρίζει λύση τουρκικών προδιαγραφών, δεν ανήκει στο Δημοκρατικό κόμμα», είπε συγκεκριμένα.

Τέτοια λύση βάζει σε κίνδυνο το μέλλον των παιδιών μας πρόσθεσε ο κ. Αντωνιάδης, αναφερόμενος σε λύση εκ περιτροπής προεδρίας, παραμονής κατοχικού στρατού, παραμονής όλων των εποίκων που θα χαρίσει τις ε/κ περιουσίες στους χρήστες, την οποία, όπως διατείνεται το ΔΗΚΟ, προωθεί η κυβέρνηση.

Ταυτόχρονα ανέφερε ότι τα δημοσιεύματα έχουν προκαλέσει την οργή του κόσμου του ΔΗΚΟ, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό του Προέδρου του κόμματος.

«Δεν μας απασχολεί δεν μας ανησυχεί δεν μας αγχώνει γιατί έχουμε μαζί μας και τον περήφανο κόσμο του ΔΗΚΟ και την κοινωνία που στηρίζει σε μεγάλο βαθμό τις θέσεις μας».

>>> Επιστρέφει με… σκιώδη ηγεσία εντός του ΔΗΚΟ ο Μάριος Καρογιάν

One thought on “Τελεσίγραφο ΔΗΚΟ στον πεμπτοφαλαγγίτη Καρογιάν – Εκτός κόμματος όποιος δεν στηρίξει Νικόλα

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.