Γιατί η Selena Gomez έκανε μεταμόσχευση νεφρού;

Πριν από μερικές ώρες η Selena Gomez θέλησε να ταράξει όχι μόνο εμάς αλλά και όλους όσους την ακολουθούν στο Instagram, ανεβάζοντας μερικές φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο.

Η τραγουδίστρια πέρασε μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της και όπως φαίνεται ήρθε η ώρα να μιλήσει για αυτό.

Η Selena «ανέβασε» τρεις φωτογραφίες στο Instagram και τις συνόδευσε με το εξής κείμενο:«Γνωρίζω πολύ καλά ότι μερικοί από τους οπαδούς μου είχαν παρατηρήσει ότι κρατούσα χαμηλούς τόνος για ένα μεγάλο μέρος του καλοκαιριού και αναρωτιόντουσαν γιατί δεν προωθούσα τη νέα μου μουσική, για την οποία ήμουν εξαιρετικά περήφανη.

Εκείνο τον καιρό ανακάλυψα ότι χρειάστηκα να κάνω μια μεταμόσχευση νεφρού λόγω του Lupus μου και τώρα ανάκαμψα. Ήταν αυτό που έπρεπε να κάνω για την υγεία μου. Ειλικρινά ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας, σύντομα το ταξίδι μου όλους αυτούς τους τελευταίους μήνες, όπως πάντα ήθελα να κάνω με σας.

Μέχρι τότε θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως την οικογένειά μου και την απίστευτη ομάδα ιατρών για όλα όσα έκαναν για μένα πριν και μετά τη χειρουργική επέμβαση. Τέλος, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πώς μπορώ να ευχαριστήσω την όμορφη φίλη μου Francia Raisa. Μου έδωσε το τελευταίο δώρο και θυσία δωρίζοντας το νεφρό μου σε μένα. Είμαι απίστευτα ευλογημένη. Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ.

Η ασθένεια Lupus εξακολουθεί να είναι πολύ παρεξηγημένη, αλλά σημειώνεται πρόοδος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Lupus, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Lupus Research Alliance: http://www.lupusresearch.org/».

To όλο νέο μας «έπεσε» κάπως απότομο και της ευχόμαστε να είναι… σιδερένια!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.