Λεβέντης Βρετανο-Κύπριος ποδοσφαιριστής στην αγκαλιά της αδερφής της Κέιτ Μος

Ο γνωστός στη Βρετανία για τις επιτυχίες του στο γυναικείο φύλο, ο οποίος συμμετείχε και στο δημοφιλές reality «Love Island» Κύπριος ποδοσφαιριστής Μάικ Θαλασσίτης [αριστερά], βρίσκεται στην αγκαλιά της ετεροθαλούς αδερφής της Κέιτ Μος, Λότι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 24χρονος, που υπήρξε διεθνής με την Εθνική ομάδα κάτω των 19 ετών της Κύπρου και τώρα αγωνίζεται στη βρετανική ομάδα τοπικού πρωταθλήματος Μάργκεϊτ, συνάντησε το 19χρονο μοντέλο στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Mahiki του Λονδίνου πριν από έναν περίπου μήνα.

«Οι δύο τους δεν έκρυψαν ούτε στιγμή ότι άρεσαν ο ένας στον άλλον και πέρασαν το βράδυ τους χορεύοντας και φλερτάροντας» ανέφερε πρόσωπο που έζησε από κοντά το έντονο φλερτ των δύο νέων, προσθέτοντας ότι ειδικά ο Κύπριος ποδοσφαιριστής «δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της».

Kate Moss and sister Lottie.

Για να κρατήσουν όμως τα προσχήματα, αποχώρησαν χωριστά από το club, με τη Λότι να φεύγει πρώτη. Συναντήθηκαν όμως αμέσως μετά, υποστηρίζει η «Sun», για να ζήσουν το πάθος τους.

Το εάν η επαφή τους θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο θα δείξει ο χρόνος. Πάντως ο Κύπριος ποδοσφαιριστής λέγεται ότι είχε σχέση με την παρουσιάστρια Καρολίν Φλακ και το μοντέλο Μπεθ Χίμφρεϊς, ενώ δηλώνει ότι δεν είναι έτοιμος ακόμα για πιο σοβαρή δέσμευση.

>>> Μάικ Θαλασσίτης – Κύπριος διεθνής σε … σεξουαλικό ριάλιτι στην Αγγλία

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.