Τζιωρτζίνα Χριστοδούλου: Η Λεμεσιανή που εργάζεται στη Disneyland!

Της Άντρης Θρασυβούλου

Όταν δεν τα βάζεις κάτω, έχεις όνειρα και τα κυνηγάς, τίποτα δεν πάει χαμένο. Η ζωή σε ανταμείβει όπως έγινε και στην περίπτωση της 25χρονης Λεμεσιανής Τζωρτζίνας Χριστοδούλου.

Η 25χρονη Τζωρτζίνα Χριστοδούλου τον τελευταίο ενάμισι χρόνο ζει το όνειρο της στο Παρίσι όπου εργάζεται στη μαγευτική Disneyland. Από μικρή ηλικία ασχολείται με τον χορό. Όταν τελείωσε το σχολείο, αποφάσισε ν’ ακολουθήσει τα όνειτα της και να τα κάνει πραγματικότητα.

Η Τζωρτζίνα ζωντανεύει το όνειρο κάθε παιδιού αλλά και ενήλικα λαμβάνοντας μέρος σε χορευτικές παραστάσεις, παρελάσεις ως αγαπημένος ήρωας και μη.

Όπως αναφέρει στην OffsiteCy, έχει ολοκληρώσει τρία χρόνια σπουδών ως δασκάλα χορού στο Teesside University στο Middlesbrough της Αγγλίας και στη συνέχεια ένα χρόνο Musical theatre στο ΚSA academy of musical theatre στο Λονδινο. «Μετά απο κάποιες εμπειρίες που είχα ήδη αποκτήσει στην Αγγλία αποφάσισα να κάνω ένα οντισιόν για την Disneyland στο Παρίσι. Έτσι κι’ έγινε!».

Ποιο είναι όμως αυτό που της έχει μείνει χαραγμένο στο μυαλό από τις εμπειρίες που έχει ζήσει στην Disneyland;

«Από την Disney έχεις πολλά πράγματα να θυμάσαι καθημερινώς. Κάθε ημέρα στην δουλειά για μένα ειναι ξεχωριστή. Ζείς σε ένα μαγικό κόσμο που πρέπει να ξεχνάς το τι συμβαίνει γύρω σου έτσι ώστε να έχεις καθημερινά θετική σκέψη και ένα χαμόγελο στα χείλη για να προσφέρεις καθημερινά σε μικρούς και μεγάλους. Τα μικρά παιδάκια είναι χαρά θεού, όταν τους δίνεις εσύ χαρά σου δίνουν και αυτα. Το πιο γλυκό είναι όταν παίρνεις μια σφιχτή αγκαλιά και ένα ‘σ’αγαπώ’».

Μια ημέρα για την Τζωρτζίνα περιλαμβάνει χρόνο με φίλους στο Παρίσι και φυσικά πολύ χορό!

Στην ερώτηση μας ποια/ος είναι η αγαπημένη της ηρωίδα/ήρωας της Disney η ίδια απαντά: «Λατρεύω πάρα πολύ την Tinkerbell την μικρή νεραιδούλα του Peter Pan. Είναι μικρή, γλυκιά,τσαχπίνα αλλά και πολύ τολμηρή».

Στο μυαλό της η Τζωρτζίνα έχει τον ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποτε στην Κύπρο ωστόσο, προς το παρόν φαντάζεται τον εαυτό της να κάνει πιο πολλά πράγματα στο εξωτερικό καθώς της αρέσει να εξελίσσεται όπως αναφέρει, ως άνθρωπος αλλά και ως performer.

«Εισπράττεις πιο πολλές εμπειρίες και μαθαίνεις πιο πολλά πράγματα. Εννοείται ότι είναι ένα ονειρικό επάγγελμα είναι πραγματικά εμπειρία ζωής!  Είναι μαγεία να πραγματοποιείς τα όνειρα κάθε ανθρώπου και να τον κάνεις ευτυχισμένο. Νιώθεις μια ευχαρίστηση και χαρά!»

Τι θα συμβούλευε λοιπόν η Τζωρτζίνα κάποιον που θα ήθελε να κάνει κάτι παρόμοιο;

«Ποτέ δεν ήταν μέσα στα σχέδια μου να εργάζομαι στην Disneyland αλλά ναι είναι ένα όνειρο που πραγματοπoιήθηκε. Ο καθένας απο εμάς με θέληση πίστη και αυτοπεποίθηση μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Να είσαι πάντα αυθεντικός γιατί είναι το πιο σημαντικό και όλα θα έρθουν στην ώρα τους με το σωστό τρόπο».

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.