Σημαντικές επαφές του Κύπριου Υπουργού Μεταφορών στο Λονδίνο

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης, ύστερα από πρόσκληση του Βρετανού Υπουργού αρμόδιου για θέματα Ναυτιλίας John Hayes και στο πλαίσιο της Διεθνούς Εβδομάδας Ναυτιλίας Λονδίνο 2017, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Λονδίνο μεταξύ 12 και 15 Σεπτεμβρίου 2017, όπου είχε σειρά επαφών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Λονδίνο, ο κ. Δημητριάδης συναντήθηκε με εκπροσώπους της βρετανικής κυβέρνησης, καθώς και με εξέχουσες προσωπικότητες από τον χώρο της παγκόσμιας ναυτιλίας και των μεταφορών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δημητριάδης είχε συναντήσεις με τον Βρετανό Υπουργό αρμόδιο για θέματα Ναυτιλίας John Hayes, τον Βρετανό Υφυπουργό αρμόδιο για θέματα αερομεταφορών Lord Callanan, τον Γενικό Γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού Kitack Lim, καθώς και με τον Υπουργό αρμόδιο για θέματα Ναυτιλίας της Μάλτας Dr. Ian Borg.

Στις συναντήσεις που είχε με τους εκπροσώπους της βρετανικής κυβέρνησης, ο κ. Δημητριάδης συζήτησε διάφορα θέματα που αφορούν τη συνεργασία των δύο κρατών στις μεταφορές και αντάλλαξε απόψεις για περαιτέρω δράσεις.

ΚΥΠΕ

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.