Εκκενώθηκε ο σταθμός Fulham Broadway στο Λονδίνο

Στην εκκένωση του σταθμού Fulham Broadway στο Λονδίνο, προχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου η αστυνομία, την ώρα που ο φόβος για ακόμη μία τρομοκρατική επίθεση, κυριαρχεί.

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, ο σταθμός έκλεισε για λίγη ώρα, καθώς η αστυνομία αντιμετώπιζε ένα επείγον περιστατικό. Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση από την αστυνομία, το εμπορικό κέντρο, το οποίο βρίσκεται πάνω από την είσοδο του σταθμού, όπως και ο σταθμός αναμένται να ανοίξουν πολύ σύντομα.

Το Fulham Broadway βρίσκεται μόλις μία στάση μακριά από το Parsons Green, όπου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η επίθεση.

Βρετανία: Επιχείρηση της αστυνομίας στο Surrey

Μεγάλη επιχείρηση της βρετανικής αστυνομίας που σχετίζεται με τη βομβιστική επίθεση της Παρασκευής στο μετρό του Λονδίνου βρίσκεται σε εξέλιξη στο Σάρεϊ, στη νότια Αγγλία.

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι εκκένωσε και ερευνά μια κατοικία στο Σάνμπερι του Σάρεϊ, κοντά στο Λονδίνο. Τα γειτονικά σπίτια έχουν επίσης εκκενωθεί, για προληπτικούς λόγους.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί, σε ακτίνα 100 μέτρων, προκειμένου να διευκολυνθεί η επιχείρηση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, στην οποία μετέχουν και αστυνομικοί από το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Την ίδια ώρα, η υπουργός Εσωτερικών Άμπερ Ραντ, δήλωσε ότι η σύλληψη ενός 18χρονου για την υπόθεση αυτή, νωρίτερα σήμερα στο Ντόβερ, είναι “πολύ σημαντική”, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Press Association.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.