Πορνεία πολυτελείας στην Κύπρο προσφέρουν συνοδούς/ιερόδουλες…

Γραφείο συνοδών πολυτελείας αποσπά μέσω Facebook γυμνές φωτογραφίες Κυπρίων αφού τους «τάζει» δουλειά…

Σαν μανιτάρια ξεφυτρώνουν οι σελίδες συνοδών κυρίων στο διαδίκτυο που έχουν  έδρα την Κύπρο. Δεκάδες ηλεκτρονικές σελίδες διαφημίζουν τις κοπέλες που διαθέτουν καθώς και τις υπηρεσίες που παρέχουν σε κάθε ενδιαφερόμενο επικεντρωνόμενες σε όλα τα γούστα. Όλοι αυτοί είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και καταφέρνουν να την «σκαπουλάρουν» καθώς δεν διαπιστώνεται βάσει νομοθεσίας ότι αυτό που κάνουν είναι παράνομο…

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΡΝΕΙΟ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΔΗΣΑΚΕΛ!!!

Στο διαδίκτυο υπάρχουν ουκ ολίγες ιστοσελίδες που προωθούν γυναίκες – και όχι μόνο- σε όσους επιθυμούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να «απολαύσουν» τη συνοδεία μιας νεαρής πληθωρικής γυναίκας.

Οι ιστοσελίδες αυτές εμφανίζονται ελεύθερα στο διαδίκτυο, χωρίς κρυμμένους κωδικούς, χωρίς μεσάζοντες παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες επικοινωνίας όπως ηλεκτρονική διεύθυνση και κυπριακό αριθμό τηλεφώνου.

Γραφείο συνοδών πολυτελείας το οποίο βρίσκεται στα κατεχόμενα διαπιστώθηκε ότι έχει προσεγγίσει Κύπριες για να τις «εντάξει» στην υπηρεσία παροχής σεξουαλικών υπηρεσιών.

Παράλληλα, στις σελίδες αυτές παρέχονται αναλυτικά οι φωτογραφίες των γυναικών αλλά και το τι προσφέρει η καθεμιά: Από απλή συνοδεία μέχρι  και… «ζέσταμα» του κρεβατιού με ερωτικές περιπτύξεις.

Σε αρκετές ιστοσελίδες παρέχονται πληροφορίες και για υπηρεσίες στην κατεχόμενη Κύπρο ενώ το δίκτυο της συνοδείας δεν επικεντρώνεται μόνο στην Κύπρο αφού τα πλοκάμια του φτάνουν σε ολόκληρη την Ευρώπη αλλά και εκτός Ευρώπης.

Βέβαια παρέχονται αναλυτικά για κάθε πόλη της κάθε χώρας οι διαθέσιμες και οι διαθέσιμοι συνοδοί.

Και αν νομίζατε ότι οι υπηρεσίες παρέχονται μόνο σε άντρες λανθάνεστε. Σε αρκετές σελίδες υπάρχει ειδική κατηγορία για συνοδούς κυριών όπου ενήλικα νεαρά αγόρια παρέχουν υπηρεσίες «συνοδείας» σε γυναίκες σε όλην την Κύπρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του γραφείου έστελναν ακόμη και συμβόλαια στις Κύπριες για να υπογράψουν ώστε να εργαστούν κοντά τους. Στη συνέχεια τους ζητούσαν να τους στείλουν γυμνές φωτογραφίες τους. Όταν αυτές τις έστελναν, η επικοινωνία μαζί τους έπαιρνε τέλος.

Τρανσεξουαλς                                                                                                                         

Στα ίδια site υπάρχει ειδική κατηγορία αναφορικά με την παροχή ερωτικών υπηρεσιών από τραβεστί σε ολόκληρη την Κύπρο με τις απαραίτητες φωτογραφίες, τα τηλέφωνα και ό, τι άλλο χρειάζεται ο πελάτης για να αποφασίσει πριν ψωνίσει.

Φωτογραφίες

Τα αγγλόφωνα κείμενα συνοδεύονται από τις απαραίτητες γυμνές ή ημίγυμνες φωτογραφίες, γεγονός που ξεκαθαρίζει εξ’ αρχής για το ποιες υπηρεσίες παρέχουν.

Φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζονται πλήρως γυμνοί και ημίγυμνοι άντρες και γυναίκες ενώ στις περισσότερες ιστοσελίδες οι φωτογραφίες δεν είναι οι πραγματικές αφού σου διευκρινίζει ότι αυτές θα αποσταλούν μόνο σε περίπτωση που τηλεφωνήσει ένας πελάτης ή μια πελάτισσα.

Έξτρα πρόνοια

Σε αρκετές από τις δεκάδες ιστοσελίδες, παρέχεται η πρόνοια να επιλέξει κάποιος ή κάποια τα «προσόντα» που επιθυμεί συμπληρώνοντας μια φόρμα και κατόπιν η εν λόγω σελίδα του παρέχει όλα τα μοντέλα που ταιριάζουν στις επιθυμίες του.

Περιγραφές και …

Σε πολλές από τις ιστοσελίδες παρέχεται μια επιπλέον υπηρεσία βαθμολόγησης της κάθε κοπέλας ενώ επιτρέπεται να σχολιάσεις και να αναφέρεις τι σού άρεσε και τι όχι. Στα περισσότερα από τα σχόλια αναφέρονται οι ερωτικές τους ικανότητες καθώς και σε τι από όλα είναι πιο καλές.

Παράλληλα μπορεί κάποιος να βαθμολογήσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες…

Έπαιρναν τις γυμνές τους φωτογραφίες για να τις χρησιμοποιήσουν διαδικτυακά αναρτώντας τις στις αγγελίες τους στις ιστοσελίδες των συνοδών πολυτελείας χωρίς την άδεια των γυναικών.

Οι καταγγελίες που έφθασαν στην Αστυνομία, διερευνήθηκαν ωστόσο δεν μπόρεσε να γίνει κάτι καθώς το γραφείο αυτό βρίσκεται στα κατεχόμενα.

Στις παρεχόμενες υπηρεσίες ο πελάτης μπορεί να επιλέξει αν θέλει μια απλή έξοδο με τις κοπέλες για φαγητό ή σε κάποιο επαγγελματικό δείπνο. Υπάρχει, όμως, η επιλογή της σεξουαλικής επαφής με την επαγγελματία συνοδό και η οποία επιλογή διαφημίζεται με τεράστια γράμματα ούτως ώστε να μην υπάρχει αμφιβολία…

Σου ξεκαθαρίζεται, μάλιστα, εξ αρχής ότι είναι διατεθειμένοι να σου υλοποιήσουν κάθε τρελή- όπως αναγράφεται-  ιδέα: Π.χ. από δείπνο, μέχρι ολονύχτιο σεξ, διοργάνωση πάρτι, βόλτα και περιπτύξεις στην παραλία και ό, τι άλλο θέλει ο πελάτης.

Ταυτόχρονα, σου κάνουν κράτηση σε ξενοδοχείο, έρχονται για να σε πάρουν από το αεροδρόμιο με τη συνοδεία γυναικών και σου κανονίζουν τη νυχτερινή σου διασκέδαση στην πόλη.

Στρατολόγηση θυμάτων εμπορίας μέσω Facebook

Η «στρατολόγηση» θυμάτων εμπορίας προσώπων γίνεται κατά κόρον μέσω του γνωστού κοινωνικού δικτύου με μεγάλη συμμετοχή. Τα χέρια των αρχών στις πλείστες των περιπτώσεων είναι δεμένα καθώς δεν υπάρχει νομοθεσία που να διέπει τέτοιας φύσεως θέματα.

Αυτό που κατάφερε η Europol  να κάνει καθώς προσπαθεί να «κτίσει» μια συνεργασία με κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook είναι όταν υπάρχουν ενδείξεις να κλείνουν αμέσως τον λογαριασμό.

Απάτες και με ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων

 

Απάτες έχουν διαπιστωθεί και σε ότι αφορά και στο θέμα που έχει ξεκινήσει να γίνεται «μόδα» το τελευταίο διάστημα με τις ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων. Δυο υποθέσεις βρέθηκαν ενώπιον των αρχών. Επιτήδειοι διαφημίζουν πάρτι με όργια σε σπίτια και ζήτησαν προπληρωμή. Ωστόσο, όταν το άτομο στη μια περίπτωση πλήρωσε πριν την πραγματοποίηση του πάρτι, τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι το πάρτι… ακυρώθηκε!Τα λεφτά φυσικά τα έβαλαν στη τσέπη.

Γιατί δεν είναι παράνομες οι αγγελίες

Όπως πληροφορούμαστε από τους αρμοδίους, οι διαφημίσεις αυτές θα ήταν παράνομες εάν έδειχναν σεξουαλικές πράξεις. Παραπέμπουμε στον Γενικό Εισαγγελέα ο οποίος αναφέρει ότι η δημοσίευση αισχρών θεμάτων περιλαμβάνει πράξεις εκχυδαϊσμού που δείχνουν σεξουαλική πράξη.

Στην Κύπρο το να προσφέρει μια κοπέλα σεξουαλικές “υπηρεσίες” επί πληρωμή δεν είναι παράνομο καθώς δεν υπάρχει νόμος σχετικός με αυτό. Αυτό που είναι παράνομο είναι η μαστροπεία δηλαδή κάποιος να προάγει μια γυναίκα στην πορνεία.

Ποινικό αδίκημα

Σύμφωνα με το Νόμο περί Μαστροπείας όποιος προάγει γυναίκα στην πορνεία διαπράττει ποινικό κακούργημα αφού η νομοθεσία ξεκαθαρίζει ότι :

 Όποιος:

(α) προάγει γυναίκα, που έχει ηλικία κάτω των είκοσι ενός χρόνων σε παράνομη σαρκική επαφή με ένα ή περισσότερα πρόσωπα, είτε στη Δημοκρατία είτε αλλού ή

(β) προάγει γυναίκα σε κοινή πορνεία, είτε στη Δημοκρατία είτε αλλού ή

(γ) προάγει γυναίκα να εγκαταλείψει τη Δημοκρατία, με σκοπό να γίνει τρόφιμη σε οίκο ανοχής αλλού ή

(δ) προάγει γυναίκα να γίνει, για το σκοπό άσκησης πορνείας τρόφιμη σε οίκο ανοχής, στη Δημοκρατία ή αλλού,

είναι ένοχος πλημμελήματος και υπόκειται σε φυλάκιση που δεν υπερβαίνει τα πέντε έτη.

Το γεγονός ότι σε αρκετές απ’ αυτές τις αγγελίες το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το ίδιο αυτό μπορεί να παραπέμπει στα εξής:

– Είτε όντως κάποιος όντως είναι υπεύθυνος για τις κοπέλες και τις σεξουαλικές υπηρεσίες που προσφέρουν

– Είτε μια κοπέλα βάζει πολλές αγγελίες με διαφορετικές φωτογραφίες στην καθεμιά. Σύμφωνα με την Αστυνομία η οποία έχει ψάξει το θέμα σε κάποιες περιπτώσεις, έχει διαπιστωθεί κάτι τέτοιο.

Η Κυπριακή Αστυνομία έχει διερευνήσει θέματα τέτοιας φύσεως περιλαμβανομένου μιας πασίγνωστης ιστοσελίδας αγγελιών στην Κύπρο, ωστόσο δεν προκύπτει μέχρι στιγμής βάσει νομοθεσίας κάποιο αδίκημα. Εξάλλου, όλοι αυτοί είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα όσα διαφημίζουν και γράφουν.

>>> Ρουμανία: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.