Νέα προκλητική ενέργεια από τις κατοχικές αρχές – Κρατούν παράνομα 19 ταυτότητες Ε/κ πολιτών

Ουρά από λεωφορεία με Τούρκους πέρασαν το οδόφραγμα Κοκκίνων αλλά τώρα το κατοχικό καθεστώς εμποδίζει ένα λεωφορείο από προσκυνητές στην Παναγία Τράχωνα!

Χωρίς τέλος οι προκλήσεις των κατοχικών αρχών καθώς ταλαιπωρούν Ε/κ πολίτες που μετέβησαν στα κατεχόμενα  για προσκύνημα και λειτουργία  στην Παναγία του Τράχωνα, κρατώντας παράνομα 19 ταυτότητες.

O Κοινοτάρχης του κατεχόμενου Τράχωνα  Μιχάλης Χρίστου, ανέφερε ότι στην περιοχή μετέβησαν δυο λεωφορεία με πολίτες που ήθελαν να παραστούν στη λειτουργία της Εκκλησίας της Παναγίας του Τράχωνα.

Κατά την άφιξη τους στο χώρο ελέγχου έδωσαν στις κατοχικές αρχές 41 ταυτότητες και 7 διαβατήρια για τον απαραίτητο έλεγχο. Μετά το πέρας της λειτουργίας όμως δόθηκαν πίσω μόνο 22 ταυτότητες και τα 7 διαβατήρια, ενώ κρατήθηκαν παράνομα 19 ταυτότητες Ε/κ πολιτών. Μάλιστα όπως ανέφερε ο Κοινοτάρχης οι κατοχικές αρχές ισχυρίζονται ότι τα 19 ονόματα των οποίων κρατούνται οι ταυτότητες δεν βρίσκονται στο σύστημα ελέγχου, με τον κ. Χρίστου να διερωτάται  πως είναι δυνατών αυτά τα 19 πρόσωπα να μην βρίσκονται στο σύστημα ελέγχου αφού ως γνωστών κανείς δεν μπορεί να εισέλθει στα κατεχόμενα χωρίς ταυτότητα.

Όπως σημείωσε ο κ. Χρίστου για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί τόσο τα Υπουργεία Εξωτερικών και Εσωτερικών όσο και οι αρχές της Δημοκρατίας.

Πλέον το περιστατικό χειρίζεται το Υπουργείο Εσωτερικών το οποίο αναμένεται να προχωρήσει στα απαραίτητα διαβήματα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.