Τα εγκληματικά λάθη Αναστασιάδη έκαναν τον Ακιντζί να ζητά επιδιαιτησία, λένε οι Οικολόγοι…

Η προσπάθεια του Ακιντζί, να επαναπροσδιορίσει το πλαίσιο των συνομιλιών, προσπαθώντας να εισάγει χρονοδιαγράμματα και επιδιαιτησία και οι αναφορές του σε Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης την ώρα της επικείμενης επιβολής δασμών στα προϊόντα προς τους εγκλωβισμένους των κατεχομένων, θα έπρεπε να τύχουν συγκεκριμένης καταπελτικής απάντησης από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, αναφέρει μεταξύ των άλλων ανακοίνωση του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών, το οποίο ουσιαστικά επιρρίπτει ευθύνες στον ΠτΔ για τις κινήσεις στην εξέλιξη του Κυπριακού. 

Επίσης “καταγγέλλει” τον Αναστασιάδη ότι “αρκείται στο να παρακολουθεί τις εξελίξεις, επαναλαμβάνοντας αμήχανα την πρόθεση του για επανέναρξη των συνομιλιών στη βάση του πλαισίου Γκουτέρες. Ίσως τελικά γι αυτό να μην θέλησε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης να συγκληθεί Εθνικό Συμβούλιο πριν την αναχώρησή του, διότι δε θα είχε ούτε εκεί, οποιονδήποτε σχεδιασμό να παρουσιάσει εν όψει προεδρικών εκλογών”. 

Κλείνοντας η ανακοίνωση των Οικολόγων λέει ότι “ο Ακιντζί φαίνεται να περιμένει την επανεκλογή του Ν. Αναστασιάδη για να δει την ολοκλήρωση των τουρκικών σχεδίων για πλήρη έλεγχο του νησιού. Η απραξία και τα λάθη του Προέδρου Αναστασιάδη επιτρέπουν στον Ακιντζί να μιλά καθαρά για επιδιαιτησία, θέτοντας από τώρα ως κόκκινη γραμμή την συνέχιση της παρουσίας των τουρκικών στρατευμάτων”.

ΚΥΠΕ

>>> Ακιντζί: «Δεν φεύγει ο στρατός – Αδυνατίζει το σενάριο ΔΔΟ»

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.