ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Η κ. Άντρη Αναστασιάδη ερμηνεύει το «Ούλλα χαλάλιν σου»… Ακιτντζί!

Η πρώτη κυρία της Κύπρου Άντρη Αναστασιάδη δεν δίστασε την περασμένη Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου να πάρει το μικρόφωνο και… να πει και ένα τραγούδι.

Μετά την επιστροφή της από τις ΗΠΑ, η πρώτη κυρία βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, όπου και δεξιώθηκε κυρίες του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Η πρώτη κυρία με τη συνοδεία του βαφτιστικού της, του ταλαντούχου τραγουδιστή Μαυρίκιου Μαυρικίου, ερμήνευσε το κυπριακό τραγούδι «Ούλλα χαλάλιν σου», δείχνοντας το ταλέντο της στο τραγούδι και κερδίζοντας το χειροκρότημα των φιλοξενούμενών της.

Σε ένα ταξίδι αστραπή βρέθηκα σήμερα στην πανέμορφη προεδρική εξοχική κατοικία στο γραφικό Τρόοδος. Ευχαριστώ ολόψυχα την πρώτη κυρία της Κύπρου για την τιμητική πρόσκληση και το θερμό κοινό που μαζί τραγουδήσαμε τραγούδια του χθες και του σήμερα. Νιώθω πολύ περήφανος και συγκινούμαι ειλικρινά κάθε φορά που αντικρίζω το θεάρεστο έργο, την δράση και την σεμνότητα που διακατέχουν τα φιλανθρωπικά της αισθήματα. Νονά, σ’ αγαπώ πολύ! Σ’ ευχαριστώ για όλα όσα μου έμαθες και για όσα θα κάνουμε ακόμα μαζί!

ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ ΜΑΥΡΙΚΙΟΥ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.