Χάθηκαν τα ίχνη του άνδρα που κοιμόταν σε σπηλιά

Μάζεψε τα πράγματα του και εξαφανίστηκε ο άντρας που είχε βρει καταφύγιο σε σπηλιά κοντά στην κατακόμβη της Αγίας Σολομωνής στην Πάφο. Έπειτα από τη φωτογραφία την οποία είχε δημοσιεύσει στο διαδίκτυο η σελίδα «Cyprus From Air» που απεικόνιζε τον άγνωστο άνδρα σε μια από τις κατακόμβες της Αγίας Σολωμονής, ξαπλωμένο στο έδαφος σε συνθήκες εξαθλίωσης, λειτουργοί του γραφείου Ευημερίας μετέβηκαν στον χώρο χθες αλλά και σήμερα σε μια προσπάθεια να εξακριβώσουν τα στοιχεία του και να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες.

Ωστόσο, όπως ανέφερε στην OffsiteCy, η Α’ Λειτουργός Κοινωνικής Ευημερίας, Ειρήνη Παπαθεοδούλου κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό. Ο άνδρας δεν εντοπίστηκε πουθενά. Ακόμη και σήμερα οι λειτουργοί πήγαν εκεί με μέλη της Αστυνομίας για να τον εντοπίσουν, αλλά έχει εξαφανιστεί ενώ έχει πάρει μαζί του όλα τα πράγματα που είχε στη σπηλιά.

Ο άνδρας είχε βρει καταφύγιο εκεί για το βράδυ όπου πήγαινε για να κοιμηθεί στη σπηλιά που βρίσκεται σε αρχαιολογικό χώρο.

«Υπάρχει συνεργασία με την Αστυνομία για να εντοπιστεί, να δούμε ποιος είναι και εαν εμπίπτει στις αρμοδιότητες μας, να χειριστούμε το θέμα ως υπηρεσίες», αναφέρει η κ. Παπαθεοδούλου.

Άντρη Θρασυβούλου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.