ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ! Σεξουαλικά όργια «στο όνομα του Θεού»…

Συνελήφθη ηγέτης σεξουαλικής σέχτας στη Βουλγαρία.

«Φώτιση» φέρνουν τα όργια και η πορνεία, σύμφωνα με τον 41χρονο Ρώσο ηγέτη σεξουαλικής σέχτας Σεργκέι Κιριένκο. Το «φωτισμένο» προφίλ του, ωστόσο, δεν έπεισε καθόλου τις βουλγαρικές Αρχές, που προχώρησαν στη σύλληψή του και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με την έκδοσή του στη Ρωσία…

Ο γυμναστής κατηγορείται πως προσηλύτισε στη σεξουαλική σέκτα του, την Kaula Dkharma, δεκάδες γυναίκες, στις οποίες έκανε πλύση εγκεφάλου, τις εξανάγκαζε να παίρνουν μέρος στα όργιά του και τις ωθούσε στην πορνεία «στο όνομα του Θεού», υποστηρίζοντας πως θα φτάσουν σε ανώτερα επίπεδα πνευματικής φώτισης μόνο μέσω του σεξ.

Πουλάει τα βίντεο

Ο Κιριένκο κατηγορείται επίσης πως μαγνητοσκοπεί τα όργιά του και πουλάει τα βίντεο στο διαδίκτυο, βγάζοντας εκατομμύρια αναφέρει η Espresso. Υπάρχουν ακόμη φόβοι ότι τα παιδιά που γέννησαν γυναίκες ακόλουθοι της σέκτας του απήχθησαν ή κακοποιήθηκαν και διερευνώνται επισταμένα από τις ρωσικές Αρχές.

Το κυνήγι του Κιριένκο εντατικοποιήθηκε όταν στη Ρωσία πραγματοποιήθηκε μία περίπλοκη επιχείρηση με τη συμμετοχή και των Αρχών της Λευκορωσίας για τη διάσωση ενός 5χρονου παιδιού, του οποίου η μητέρα, Αναστασία Ζιμπορέβα ή Μάσα Μορ, έγινε «ένθερμη οπαδός» του και ακολουθώντας τις εντολές του πρόσφερε σεξουαλικές υπηρεσίες σε πελάτες στη Νότια Αμερική. Το αγόρι της είχε απαχθεί 14 μήνες πριν από το σπίτι των παππούδων του από μέλη της σέκτας και βρέθηκε σε ένα αυτοκίνητο στη Λευκορωσία με «δύο αγνώστους». Οι ρωσικές Αρχές, που θέλουν να κλείσουν τη σέκτα, αναζητούν ακόμη δύο δίδυμα κορίτσια, που φέρεται ότι ζουν με μέλη της σέκτας, και εξετάζουν την απομάκρυνση ενός αγοριού από τη μητέρα του.

Η σύζυγος του Κιριένκο, Ξένια Κατιρέβεβα, διέφυγε στο εξωτερικό, ενώ μια άλλη παλλακίδα και συνιδρύτρια της σεξουαλικής σέκτας, η Τατιάνα Σερβέτσεβα, συνελήφθη και κρατείται επίσης.

Πηγή: Espresso.gr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.