Ντενκτάς o μαστουρομένος μίλησε: “Oι Τ/κ δεν θα γίνουν ποτέ μειονότητα [Αλλάχ Αχπάρ!]

Πού ξανακούστηκε το 18% του πληθυσμού μιας χώρας ν’ αποκαλείται “μειονότητα”; Ε;!!!

Τη θέση ότι οι Τ/κ δεν θα γίνουν ποτέ μειονότητα και ότι αυτό το έχει καταλάβει η διεθνής κοινότητα και το έχει αποδεχθεί εξέφρασε ο “αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός οικονομικών” των κατεχομένων Σερντάρ Ντενκτάς.

Ο κ. Ντενκτάς σχολίαζε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, το γεγονός ότι σχολεία στη νότια Κύπρο, όπως είπε, έχουν διανέμει αιτήσεις στους μαθητές στις οποίες οι Τ/κ αναφέρονται ως μειονότητα [σώπα! Και ο Άντρος δεν διαμαρτυρήθηκε;]. Ο Σερντάρ Ντενκτάς με αφορμή αυτό το γεγονός είπε ότι οι Τ/κ έχουν το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης στο νησί.

Αναφέρθηκε σε κυριαρχικά δικαιώματα του λαού του, όπως ανέφερε, και σημείωσε πως το να αναφέρονται οι Τ/κ ως μειονότητα είναι καθαρή απόδειξη για το πως τους βλέπουν οι Ε/κ.

Αναφέρθηκε επίσης σε δηλώσεις τις οποίες απέδωσε στον Πρόεδρο Αναστασιάδη ότι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ντενκτάς, η μειονότητα δεν μπορεί να εξουσιάζει την πλειοψηφία. Επίσης αναφέρθηκε σε δηλώσεις του πρώην ΥΠΕΞ της Βρετανίας Τζακ Στρο σε άρθρο του στην εφημερίδα “Independent” ότι η μόνη λύση στην Κύπρο είναι η διαίρεση.

Όπως δήλωσε ο Ντενκτάς, νοιώθει περηφάνεια διαβάζοντας τις δηλώσεις αυτές, καθώς αποδεικνύουν ότι οι Τ/κ δεν έχουν γονατίσει σε αυτούς που τους βλέπουν ως μειονότητα και έχουν υπερασπιστεί την κυριαρχία τους, όπως είπε.

Η συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά σημαίνει και καταστροφή των Τούρκων της Κύπρου, δήλωσε ο λεγόμενος αναπληρωτής πρωθυπουργός των κατεχομένων Σερντάρ Ντενκτάς, προσθέτοντας πως αν χρειαστεί μπορεί να ξεκινήσουν ένα κίνημα ενάντια σε αυτή την προοπτική.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ντενκτάς είπε πως οι διαπραγματεύσεις μπορούν να επαναρχίσουν μόνο όταν η ε/κ πλευρά αποδεχθεί τη «βόρεια Κύπρο», όπως αποκάλεσε τα κατεχόμενα, ως πολιτικά ίσο. Υποστήριξε πως τόσο η Τουρκία όσο και η τ/κ πλευρά κατέθεσαν προτάσεις πολύ πιο πέρα από το σημείο που θα έπρεπε να σταματήσουν, και ισχυρίστηκε ότι η ε/κ πλευρά βλέπει την τ/κ πλευρά ως μειονότητα.

ΚΥΠΕ

One thought on “Ντενκτάς o μαστουρομένος μίλησε: “Oι Τ/κ δεν θα γίνουν ποτέ μειονότητα [Αλλάχ Αχπάρ!]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.