Η Βορειοηπειρώτισσα που έκανε την Ευρώπη να παραμιλά με τα κάλλη της

Αλεξάνδρα Λοίζου το μοντέλο/πουτ@νάκι απ’ την Φράστανη.

Ξεκίνησε ως μοντέλο και μετά το γύρισε στην δημοσιογραφία μιλάμε για… πολυτάλαντο κορίτσι! Έχει γυρίσει τον κόσμο, ενώ ξεχωρίζει αμέσως με το καυτό παρουσιαστικό της. Στην προσωπική της ζωή έχει κάνει διάφορα, αφού έφτασε μια ανάσα από γάμο με τον κροίσο επιχειρηματία Γουόλτερ Χένινγκ, ενώ τα έφτιαξε και με τον Τούρκο ποδοσφαιριστή Σελτσούκ Σαχίν… 

Εμφανίστηκε πρώτη φορά στον διαγωνισμό ομορφιάς Play Mate το 2007 όπου δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιον τίτλο. Δεν πτοήθηκε όμως και συνέχισε δυναμικά.

Το 2012 το όνομά της ακούστηκε σε ολόκληρη την Ευρώπη, όταν κατα την διάρκεια του Euro 2012 την “χρέωσαν” ως το αμόρε του Σαμαρά και ψηφίστηκε ως η πιο όμορφη παρτενέρ ποδοσφαιριστή της διοργάνωσης.

«Κέρδισε» τις πιο «καυτές» γυναίκες των ποδοσφαιριστών της Ευρώπης και στέφθηκε Βασίλισσα απ’ τον βρετανικό τύπο. Στέφθηκε «queen of the Wags for this Euro 2012» . Για όσους δεν γνωρίζουν, WAGs χαρακτηρίζουν οι Βρετανοί δημοσιογράφοι τις συντρόφους των ποδοσφαιριστών. Αφού λοιπόν είδαν όλες τις υποψήφιες, επέλεξαν την «Ελληνίδα» ως τη καλύτερη απ όλες. Τα χνάρια των Βρετανών ακολούθησε και η Ιταλική εφημερίδα Today όπου της έκανε αφιέρωμα με πολύ κολακευτικά σχόλια. Χαρακτηρίζουν την Αλεξάνδρα ως κάτι από Πάρις Χίλτον με ξανθιά μαλλιά και μπλε μάτια ενώ μεταξύ άλλων τονίζουν πως η «Ελληνική» ομορφιά κέρδισε τη προσοχή των διεθνών ΜΜΕ.

Δείτε βίντεο απ’ την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στον διαγωνισμό playmate 2007

LOIZOY ALEXANDRA – Playboy Greek Playmates Awards 2007

Θαυμάστε τα κάλλη της Αλεξάνδρας μας…

Πηγή: Himara.gr 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.