Ροζ μπλεξίματα για νικήτρια του reality μαγειρικής «κάτι ψήνεται»

Νικήτρια του βρετανικού «Κάτι ψήνεται» πριν «πρωταγωνιστήσει» στην εκπομπή, τον Ιανουάριο του 2017, «πρωταγωνίστησε» σε μεταφορά του σεναρίου της ταινίας «Ο πρωτάρης» στην πραγματική ζωή με… συμπρωταγωνιστή ανήλικο φίλο του γιου της. 

Η 37χρονη Lucy Haughey μητέρα τριών παιδιών από τη Γλασκόβη, κανόνισε ερωτική συνάντηση με τον… άμαθο στα ερωτικά ανήλικο στο σπίτι της μέσω facebook.

Η συνάντηση έγινε τον Ιούνιο του 2016, και τότε έμαθε στον έφηβο τι θα πει σεξ. Μερικούς μήνες αργότερα η νικήτρια του «Come Dine With Me» εξομολογήθηκε το συμβάν σε μια φίλη της, λέγοντας πως ένιωθε «χαρούμενη» που ο νεαρός την προτίμησε για να μάθει το σεξ, αντί για μια «κοκαλιάρα και ελαφρόμυαλη» έφηβη.

Γνώριζε τη μητέρα του

«Ηθελε να ξεκινήσει, εγώ είμαι εξπέρ και συνέβη» είπε. Ωστόσο, όταν ο έφηβος της ζήτησε μια… επανάληψη προς εμπέδωση της γνώσης, τον «απέρριψε», γιατί τον «σεβάστηκε» και παραδέχτηκε πως ένιωθε «κακός άνθρωπος». Ή ίσως γιατί γνώριζε τη μητέρα του αγοριού και μπαινόβγαινε στο σπίτι του.

Η φίλη της το μαρτύρησε στη μητέρα του αγοριού, εκείνη πίεσε τον γιο της, ο οποίος παραδέχθηκε κλαίγοντας πως πήγε σπίτι της Χόγκεϊ και έκαναν σεξ στην κρεβατοκάμαρά της, αντί να παίξει ποδόσφαιρο με τους φίλους του, όπως της είχε πει.

Η Χόγκεϊ παραδέχτηκε την ενοχή της και ενώπιον του δικαστηρίου, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε 250 ώρες εθελοντικής κοινωφελούς εργασίας, ενώ καλείται να σεβαστεί και τα περιοριστικά μέτρα που προβλέπουν ότι δεν πρέπει να πλησιάζει τον έφηβο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.