Το Bromance είναι (ίσως) ό,τι χειρότερο έχεις δει μέχρι σήμερα στην τηλεόραση

ΑΠΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ/ΠΟΥΣΤΙΑ ΞΕΧΕΙΛΙΣΑΝ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ…

Από την απαρχή της ιδιωτικής τηλεόρασης, τις δορυφορικές πλατφόρμες και τα συνδρομητικά, τα μάτια μας έχουν δει και έχουν ακούσει πολλά.

Προχειρότητα, επιτηδευμένη προκλητικότητα, ανούσια και ευτελή προϊόντα σερβιρισμένα με το αμπαλάζ του διαφορετικού και του εναλλακτικού ή όλα καμωμένα για τη μάζα.

Pictured: Kai, Dino, Glenn, Tian, Brandon, Tom, Richard and Jordan.

Σαφώς και δεν τα ισοπεδώνουμε όλα, αφού κατά καιρούς έχουν γίνει παραγωγές διαμάντια, που μας κράτησαν στην tv για ώρες και μήνες κολλημένους. Κάτι που όμως δεν νομίζω να συμβεί στην περίπτωση που ακολουθεί, με το νέο ριάλιτι επιβίωσης (;) Bromance να διεκδικεί δάφνες χειρότερης τηλεοπτικής παραγωγής ever.

 

Pictured: Nicola and Brandon.

Πλασάρεται ως ένα, εναλλακτικό Survivor με γυμνά κορμιά και φόντο την Αρχαία Ρώμη. Το ριάλιτι παραγωγής ITV, περιλαμβάνει 8 ζευγάρια, οι οποίοι ζουν ως αρχαίοι Ρωμαίοι θέλοντας να βιώσουν τη δόξα μονομάχων.

 

Pictured: Cherelle, Natalie and Jade.

Όχι μόνο πρέπει να αποδείξουν τη σωματική τους δύναμη σε μια σειρά δύσκολων δοκιμασιών αλλά πρέπει να ζήσουν όπως οι αρχαίοι φορώντας τα ίδια ρούχα και ακολουθώντας ρωμαϊκή διατροφή. Το Bromans τερματίζει τα φτηνά κόλπα για τηλεθέαση καθώς στο πρώτο επεισόδιο έδειξε τους άντρες παίχτες γυμνούς και τις φίλες τους να μάχονται με τα μαγιό για να κερδίσουν τα ρούχα τους.

Γενικά όλο το κόνσεπτ περιλαμβάνει αρκετό γυμνό και πολλοί περιμένουν πώς και πώς την εξέλιξη καθώς ξεκάθαρα διακρίνεται πως αυτό το ριάλιτι δεν έχει στόχο μόνο να αναδείξει τις ρωμαϊκές μάχες, αλλά και κάτι ακόμη για το οποίο οι αρχαίοι στην ιταλική πρωτεύουσα ήταν φημισμένοι.

Οι κριτικές πάντως μιλάνε για εντελώς trash παραγωγή και σήμερα το «στόλισαν» κανονικά ως ένα πρόγραμμα που δεν θα έπρεπε ποτέ να είχε προβληθεί καθώς κατεβάζει σε νέο χαμηλό το τηλεοπτικό επίπεδο.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.