Σχολεία σε όλη τη Βρετανία αφαιρούν από τα ημερολόγια την αναφορά στον Χριστό

Οι παραδοσιακοί όροι BC, (Before Christ) π.Χ., (Πριν από τον Χριστό) και AD, (Anno Domini), (Μετά Χριστόν) αλλάζουν σε BCE – (Before Common Era)- (Πριν από την κοινή εποχή) και CE – (Common Era)- (Κοινή Εποχή)…

Οι νέοι όροι εξακολουθούν να υποδηλώνουν τις περιόδους πριν και μετά τη γέννηση του Χριστού.  Οι επιτροπές τοπικής αυτοδιοίκησης που καταρτίζουν προγράμματα σπουδών θρησκευτικής εκπαίδευσης, αναφέρουν ότι οι παλιοί όροι ενδέχεται να αναστατώσουν τις μειονότητες ή τους απίστους. Όμως οι επικριτές αυτής της κίνησης την στηλιτεύουν ως «συνθηκολόγηση στην πολιτική ορθότητα».

Για εκατοντάδες χρόνια, ο κόσμος χρησιμοποιεί ημερολόγιο, όπου κάθε χρόνος είναι μια άμεση αναφορά στον Ιησού Χριστό. Τώρα στη Βρετανία αρχίζουν να απομακρύνουν τον Χριστό, από όλα τα ημερολόγια στα σχολεία.

Αντικαθίσταται η αναφορά στον Χριστό από το CE, για την «κοινή εποχή» και το BCE, «πριν από την κοινή εποχή» όροι που είναι αποδεκτοί από τους άθεους και τους Μάρτυρες του Ιεχωβά.

Καθώς πλησιάζουμε προς την εγκαθίδρυση του παγκόσμιου κράτους των Νεοταξικών το όνομα του Ιησού Χριστού πρέπει να εξαφανιστεί από παντού.  

Οι επιτροπές τοπικής αυτοδιοίκησης – γνωστές ως Μόνιμες Συμβουλευτικές Επιτροπές για τη Θρησκευτική Εκπαίδευση (SACRE) – από το Μπράιτον και το Εσέξ συγκαταλέγονται μεταξύ των αρχών που προτρέπουν την αλλαγή στο BC και το AD.

Το πρόγραμμα σπουδών για τα σχολεία στο Ανατολικό Σάσεξ, για παράδειγμα, λέει: «Το BCE και το CE χρησιμοποιούνται τώρα για να δείξουν ευαισθησία σε όσους δεν είναι Χριστιανοί». 

Σε απάντηση τους ακόμα και Βρετανοί, όπως ο Λόρδος Carey δήλωσε: «Δεν έχω συναντήσει ποτέ έναν μουσουλμάνο ή εβραϊκό ηγέτη που προσβάλλεται από το Γρηγοριανό ημερολόγιο» ενώ ακόμα και ο Ιμάμης Ιμπραήμ Μόγκρε δήλωσε: «Δεν πιστεύω ότι προκαλεί προσβολή κατά των μουσουλμάνων», καθώς επίσης και ο Εβραίος εκπρόσωπος της Βουλής των Αντιπροσώπων δήλωσε ότι: «Δεν νομίζω ότι κάποιος θα ντρεπόταν αν χρησιμοποιούσε το π.Χ. και το μ.Χ.»

Τώρα ποιους ενοχλεί εντέλει, η αναφορά στον Χριστό, αφού κανείς δε φαίνεται από τους λεγόμενους «άπιστους» να έχει πρόβλημα, είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει ακόμα και τους δύσπιστους, ως προς την προσπάθεια επιβολής μιας παγκόσμιας κυβέρνησης με αρχηγό τον Μαμμονά. Είναι πλέον φανερό το που θέλουν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα με τις νέες οδηγίες που εκδίδουν συνεχώς μέσω του ΟΗΕ, υποχρεώνοντας όλα τα κράτη να υπακούουν και να ψηφίζουν νόμους, στο όνομα της πολιτικής ορθότητας δήθεν, που μόνο για το καλό των πολιτών δεν είναι!

Ποιον ενοχλεί το όνομα του Ιησού Χριστού, αν όχι τον ίδιο τον διάβολο και τους υπηρέτες του;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.