Απατεώνες, πράκτορες και μωροφιλόδοξους χαρακτηρίζει η “Αλληλεγγύη” πρώην στελέχη της

Με σκληρή γλώσσα θέλησε το κίνημα Αλληλεγγύη να απαντήσει σε δημοσιεύματα που φέρουν πρώην στελέχη του κινήματος να υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη. 

Συγκεκριμένα, η “Αλληλεγγύη” αναφέρει ότι,“σε ένα τόπο, όπου ο αμοραλισμός και η κυρίαρχη ιεδεολογία, είναι σύνηθες φαινόμενο να παρεισφρύουν στα κόμματα, στα κινήματα, σε οργανώσεις, διάφοροι τυχοδιώκτες, απατεώνες, πράκτορες, μωροφιλόδοξοι και άλλοι που δεν ενστερνίζονται ιδανικά και αξίες, αλλά απλώς επιδιώκουν τη δική τους ανέλιξη. Κοινώς αναρριχητικά και παράσιτα.Είχαμε και εμείς τέτοια άτομα και εξεδιώχθησαν”.

Η ανακοίνωση του κινήματος,  προκάλεσε αντιδράσεις. Ο πρώην Αντιπρόεδρος του κινήματος Κωνσταντίνος Καρεκλάς καλεί το κίνημα είτε να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς, οι οποίοι αφήνουν αιχμές όπως αναφέρει στο άτομό του, είτε να μιλήσει συγκεκριμένα σε ποιούς αναφέρεται.

Ο κύριος Καρεκλάς αναφέρει πως ο ίδιος δεν παρείσφρησε στο κίνημα, αλλά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα. Όπως αναφέρει, “τότε θεωρούμουν ικανός και δεν κουβαλούσα μόνο την ψήφο μου”. Μάλιστα υπενθυμίζει πως ο ίδιος διορίστηκε Αντιπρόεδρος, αφού κρίθηκε ικανός και όχι τυχοδιώκτης, απατεώνας, πράκτορας και μωροφιλόδοξος.

Έλενα Γεωργίου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.