Σκηνές από ταινία τρόμου στο Λονδίνο – 17χρονη δέχτηκε τριπλή σεξουαλική επίθεση μέχρι να φτάσει σπίτι της!

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών που κακοποίησαν σεξουαλικά 17χρονη σε τρεις ξεχωριστές επιθέσεις. Η 17χρονη δέχτηκε επανειλημμένες επιθέσεις μέσα σε μια ώρα από τη στιγμή που χωρίστηκε από τους φίλους τους. Είχαν βγει να διασκεδάσουν στο Tower Hamlets στο ανατολικό Λονδίνο.

Η τρομακτική δοκιμασία της ξεκίνησε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της 29ης Σεπτεμβρίου. Στις κάμερες φαίνεται ένας άντρας να την αρπάζει στην οδό Cambridge Heath. Φαίνεται να περνούν ένα σοκάκι στον ίδιο δρόμο. Ο άντρας, που φορούσε σκούρα ρούχα, δεν έχει καταγραφεί ξανά από τις κάμερες. Κοντά στο σημείο βρέθηκαν κομμάτια από το μπλουζάκι της 17χρονης.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας συλλαμβάνουν την ανήλικη να σκοντάφτει στη Mint Street. Την ακολουθούσε ένας άντρας με γένια σε αγωνιστικό ποδήλατο. Την ακολούθησε κατά μήκος της Mint Street, στην Three Colts Lane και προς τον σταθμό Bethnal Green OVerground.

Επίθεση χωρίς έλεος

Η επόμενη κάμερα τη συλλαμβάνει ενώ ο άντρας την έχει φτάσει στην Corfield Street. Λίγο αργότερα φαίνεται ο άντρας να απομακρύνεται από την περιοχή. Η 17χρονη, που τα ρούχα της είναι μισοσκισμένα, καταγράφεται από την κάμερα λίγο αργότερα και προχωρά προς την Corfield Street. Λίγα λεπτά αργότερα, στις 12:45, οι ερευνητές πιστεύουν ότι δέχτηκε τρίτη επίθεση, πιθανότατα με τη συμμετοχή 2 ή 3 αντρών.

Στην κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας καταγράφεται ένας τρίτος άντρας να περπατά στην Corfield Street και να πλησιάζει άλλες δύο φιγούρες κάτω από κάποια δέντρα. Φαίνεται να σκύβει προς τα κάτω στο κράσπεδο ανάμεσα σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ήταν σε αυτό το σημείο που το θύμα κακοποιήθηκε σεξουαλικά. Λίγο αργότερα πολίτης εντόπισε τη 17χρονη στον δρόμο και κάλεσε τις αρχές. Πιστεύουν ότι είναι πιθανό να ήταν ναρκωμένη και της κάνουν τοξικολογικές εξετάσεις.

«Είναι μια φοβερή πολλαπλή σεξουαλική επίθεση σε μια νέα γυναίκα που απλά γυρνούσε σπίτι από μια βραδινή έξοδο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες που παρενέβησαν για να τη βοηθήσουν και ενδεχομένως εμπόδισαν να συνεχιστεί το μαρτύριό της ακόμα περισσότερο. Πιστεύουμε ότι δύο από τις τρεις ήταν πολύ σοβαρές σεξουαλικές επιθέσεις και είμαστε αποφασισμένοι να βρούμε τους δράστες των τρομακτικών αυτών εγκλημάτων», τόνισε η επιθεωρητής Suzanne Jordan.

>>> «Μητέρα Λιοντάρι»: Έτρεξε 3 χλμ και μαχαίρωσε τρεις άντρες την ώρα  που βίαζαν την κόρη της

One thought on “Σκηνές από ταινία τρόμου στο Λονδίνο – 17χρονη δέχτηκε τριπλή σεξουαλική επίθεση μέχρι να φτάσει σπίτι της!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.