Μαλάς: Ο Αναστασιάδης επέβαλε το κούρεμα καταθέσεων!

Μόνο αυτά τα δύο γεγονότα αρκούν για να αντιληφθεί κανείς ποιος είναι ο Νίκος Αναστασιάδης αναφέρει σε ανακοίνωση το Επιτελείο Μαλά. 

«Ο Νίκος Αναστασιάδης είναι ο άνθρωπος που ενώ το Μάρτη του 2013 δεσμευόταν ότι δεν θα δεχθεί κούρεμα των καταθέσεων, την ίδια ώρα το πρότεινε ο ίδιος. Δεν του επιβλήθηκε. Το επέβαλε», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το εκλογικό επιτελείο του Σταύρου Μαλά.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Νίκος Αναστασιάδης «φρόντισε να ενημερώσει τους συμπέθερους του για το επερχόμενο κούρεμα, ώστε να προλάβουν να βγάλουν τα εκατομμύρια τους στο εξωτερικό, την ώρα που χιλιάδες πολίτες στην Κύπρο έχαναν τις αποταμιεύσεις τους».  

Αυτά, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «επιβεβαιώνονται πλέον και από τις αποκαλύψεις του τέως Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας. Μόνο αυτά τα δύο γεγονότα αρκούν για να αντιληφθεί κανείς ποιος είναι ο Νίκος Αναστασιάδης, πώς κυβέρνησε αυτό τον τόπο και σε ποια ύψη βρίσκεται η αναξιοπιστία του».

Επισημαίνει, δε, ότι το γεγονός δε ότι ο Νικόλας Παπαδόπουλος ενοχλήθηκε από αυτές τις αποκαλύψεις, αντί από τα πεπραγμένα του Νίκου Αναστασιάδη, λέει και αυτό πολλά.

«Ο τόπος χρειάζεται πραγματική προοδευτική αλλαγή. Ο τόπος χρειάζεται νέο Πρόεδρο. Το Σταύρο Μαλά», κλείνει η ανακοίνωση.

>>> Τρομερές καταγγελίες κατά Αναστασιάδη: Αυτός εισηγήθηκε το κούρεμα, οι συγγενείς του έβγαλαν δεκάδες εκατομμύρια έξω!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.