Παπαδόπουλος: Ερχόμαστε για να φέρουμε το καινούργιο

«Δεν ερχόμαστε για να διορθώσουμε το παλιό. Ερχόμαστε για να φέρουμε το καινούργιο», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομιλία του, ο Υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νικόλας Παπαδόπουλος, απόψε, στη διάρκεια μαζικής συγκέντρωσης φίλων και υποστηρικτών του, στο Δημοτικό Θέατρο Στρόβολου.

Όπως επεσήμανε: «Οι διαφορές ανάμεσα στη δική μας προσπάθεια και τις άλλες υποψηφιότητες είναι πολλές και σημαντικές. Αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά την πολιτική. Έχουμε άλλη αντίληψη για τον τρόπο που το κράτος πρέπει να αντιμετωπίζει τον πολίτη. Έχουμε διαφορετικές προτεραιότητες. Δεν δίνουμε δεσμεύσεις χωρίς αντίκρισμα. Κάθε λέξη που λέμε την εννοούμε.  Εκφράζουμε το σήμερα και το αύριο και δεν αναπαράγουμε λογικές και πολιτικές του παρελθόντος που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν».

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος πρόσθεσε στην συνέχεια ότι «η πιο μεγάλη, η πιο σημαντική μας διαφορά, είναι ότι εμείς δεν ερχόμαστε για να διαχειριστούμε την κατάσταση που υπάρχει σήμερα. Ερχόμαστε για να την αλλάξουμε. Δεν ερχόμαστε για να διορθώσουμε το παλιό. Ερχόμαστε για να φέρουμε το καινούριο. Δεν ερχόμαστε για να μπαλώσουμε τα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν. Ερχόμαστε για να λύσουμε τα προβλήματα και να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Υποψήφιος Πρόεδρος απευθυνόμενος στο πλήθος κόσμου το οποίο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του και έδωσε τον παρών του στην μεγάλη συγκέντρωση στο Στρόβολο, ανέφερε ευθαρσώς: «Σας θέλω και σας χρειάζομαι δίπλα μου για να ορίσουμε νέες προτεραιότητες,  με επίκεντρο την καθημερινότητα των πολιτών. Για να φέρουμε την αξιοπιστία στην πολιτική ζωή.

Για να ξαναβρούμε την αξιοπρέπεια μας. Για να αποκαταστήσουμε τη μεσαία τάξη. Για να οδηγήσουμε την πραγματική οικονομία σε ανάπτυξη. Για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Σας θέλω και σας χρειάζομαι δίπλα μου, για να κάνουμε πράξη τη Νέα Στρατηγική στο Κυπριακό. Για να ενισχύσουμε την Κυπριακή Δημοκρατία. Για να διεκδικήσουμε βιώσιμη και λειτουργική λύση, που θα διασφαλίσει την επιβίωση του Κυπριακού Ελληνισμού. Για να φέρουμε στην Κύπρο την αλλαγή». 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.