Κινέζα έφηβη ήθελε να πουλήσει την παρθενιά της για ένα…iphone 8 αλλά πήρε ένα μάθημα…

Το 17χρονο κορίτσι… πούλησε την παρθενιά του για ένα κινητό, αλλά κάποιος φρόντισε να της δώσει ένα μάθημα. Η έφηβη σίγουρα θα αναθεωρήσει πολλά πράγματα μετά από αυτή τη μέρα!

Όλοι οι φίλοι της είχαν iPhone κι έτσι αποφάσισε να κάνει τα πάντα για να αποκτήσει κι εκείνη ένα.

Έτσι, έβαλε μία αγγελία, που έλεγε πως πουλάει την παρθενιά της για τα χρήματα που χρειάζεται για ν’ αγοράσει ένα iPhone 8.

Girl, 17 wanting to sell virginity for an iPhone 8 taught horrifying rape lesson

Girl, 17, who ‘agrees to sell her virginity to a rich boss in return for an iPhone 8’ freaks out while meeting her ‘buyer’ in the hotel room during brutal prank…

Μία vlogger από το Πεκίνο είδε την αγγελία κι αποφάσισε να της δώσει ένα γερό μάθημα, για να καταλάβει πόσο λάθος είναι να ξεπουλάς τον εαυτό σου για υλικά αγαθά.

Αρχικά, η vlogger έκλεισε ραντεβού με τη μικρή και παρουσιάστηκε ως γραμματέας ενός πλούσιου επιχειρηματία. Η μικρή της είπε πως θέλει όσα χρήματα χρειάζονται για ένα iPhone 8: «Οι φίλοι μου το έχουν αγοράσει, ωστόσο εγώ δεν έχω τα χρήματα. Μία κοπέλα από το σχολείο μου, έμαθα ότι πούλησε την παρθενιά της κι έβγαλε τόσα χρήματα. Θέλω να κάνω το ίδιο».

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα περίμενε η μικρή. Πήγε στο δωμάτιο με τον «πλούσιο» άνδρα που της έδωσε το κινητό. Έπειτα, όμως, στο δωμάτιο μπήκαν ακόμα τρεις άνδρες. Η 17χρονη φρίκαρε, όπως ήταν φυσικό, κι όταν ζήτησε να φύγει και να κλείσει η κάμερα που κρατούσε το ένα άτομο, εκείνοι την έριξαν με τη βία στο κρεβάτι.

Κάπου εκεί μπαίνει μέσα η vlogger και η φάρσα σταματάει. Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε πως όλη αυτή η υπόθεση είναι στημένη. Όπως και να έχει, είναι ένα μάθημα για αρκετά κορίτσια.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.