Και τώρα… αρσενικοθήλυκο trans-playmate!

ΣΦΡΙΓΗΛΑ ΟΠΙΣΘΙΑ, ΣΤΗΤΑ ΣΤΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ… ΕΚΤΟΣ ΕΝΟΣ! ΜΑΝΤΕΨΕ ΤΙ ΛΕΙΠΕΙ;

Το τελευταίο τεύχος του Playboy και το πρώτο μετά του θάνατο του ιδρυτή του Χιου Χέφνερ, φιλοξενεί μία transgender playmate, την πρώτη στην 64χρονη ιστορία του περιοδικού.

Η Ινές Ράου ποζάρει τελείως γυμνή στο τεύχος Νοεμβρίου / Δεκεμβρίου του 2017, το οποίο είναι και το πρώτο που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα μετά το θάνατο του ιδρυτή του, Χιου Χέφνερ.

Το 26χρονο μοντέλο έχει ποζάρει και στο παρελθόν για το περιοδικό, ωστόσο, αυτή τη φορά, κάνει το ντεμπούτο της ως η πρώτη επίσημη transgender playmate, που σημαίνει ότι θα φιλοξενηθεί στο «σαλόνι» του περιοδικού.

Η Ραού είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο από το Παρίσι που έχει περπατήσεις στις πασαρέλες στις εβδομάδες μόδας σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει φιλοξενηθεί και στην Vogue Ιταλίας.

Το μοντέλο δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως δήλωσε στο Playboy, ομολογώντας πως φοβόταν ότι δεν θα έβρισκε ποτέ σύντροφο ή πως θα θεωρούνταν «περίεργη».

«Και μετά σκέφτηκα, ξέρετε, πρέπει απλώς να είσαι ο εαυτός σου. Είναι λύτρωση να λες την αλήθεια για σένα, είτε είναι το φύλο σου, είτε η σεξουαλικότητα ή οτιδήποτε άλλο. Οι άνθρωποι που σε απορρίπτουν, απλώς δεν αξίζει να είναι δίπλα σου. Το θέμα δεν είναι να σε αγαπούν οι άλλοι αλλά να αγαπάς εσύ τον εαυτό σου».

Το νέο τεύχος του Playboy, φυσικά είχε ανάμικτες κριτικές στο διαδίκτυο.

«Όταν ανοίγω το περιοδικό, περιμένω να δω γυναίκες, ότι κάποιον άνδρα που χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως γυναίκα, ή κάποιο πρώην άνδρα που έκανε χειρουργική επέμβαση για να γίνει γυναίκα» έγραψε κάποιος στη σελίδα του περιοδικού στο Facebook.

«Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να μπερδεύονται» έγραψε ένας άλλος.

Για την ιστορία, η Ραού, είναι η πρώτη transgender playmate που εμφανίζεται στο περιοδικό, αλλά δεν είναι το πρώτο τρανσέξουαλ μοντέλο του Playboy.

Η Καρολίν «Τούλα» Κόσι εμφανίστηκε στο περιοδικό το 1981, λίγο πριν παίξει στην ταινία του Τζέιμς Μποντ «Για τα μάτια σου μόνο». Ένα χρόνο αργότερα, αποκαλύφθηκε πως η Κόσι είχε γεννηθεί αγόρι.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.