Η Μαντόνα ανέβασε μια φωτογραφία από την Ελλάδα

Η Μαντόνα έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη της για την Ελλάδα στο παρελθόν. Αυτή την φορά ανέβασε στα social media μια φωτογραφία από τους δρόμους της Αθήνας.

Η βασίλισσα της ποπ μουσικής ενθουσιάστηκε με την παρακάτω εικόνα που είναι ένα γκράφιτι με το πρόσωπό της. Μάλιστα σχολίασε στη λεζάντα της φωτογραφίας: ««Street art στην Ελλάδα!».

Το συγκεκριμένο γκράφιτι είναι του Γιώργου Κάλλα, ο οποίος έχει πάθος με την τραγουδίστρια, και περιλαμβάνει ένα μήνυμα γραμμένο στα ιταλικά.

«Σε αυτό τον κόσμο υπάρχουν 2 τραγωδίες. Η μια είναι να μην παίρνεις αυτό που θέλεις και η άλλη να παίρνεις αυτό που θέλεις» σημειώνει η Μαντόνα και πρόσθέτει:«Τροφή για σκέψη με τη Σελήνη στον Σκορπιό».

Δείτε την ανάρτηση:

Το συγκεκριμένο γκράφιτι είναι του Γιώργου Κάλλα, ο οποίος έχει πάθος με την τραγουδίστρια, και περιλαμβάνει ένα μήνυμα γραμμένο στα ιταλικά. «Σε αυτό τον κόσμο υπάρχουν 2 τραγωδίες. Η μια είναι να μην παίρνεις αυτό που θέλεις και η άλλη να παίρνεις αυτό που θέλεις» σημειώνει η Μαντόνα και προσθέτει: «Τροφή για σκέψη με τη Σελήνη στον Σκορπιό».

Θυμίζουμε ότι η πρώτη και τελευταία φορά που η Μαντόνα πραγματοποίησε συναυλία στην Ελλάδα ήταν τον Σεπτέμβριο του 2008 στο κατάμεστο στάδιο ΟΑΚΑ.

Η τραγουδίστρια έχει επιλέξει πολλές φορές τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές της διακοπές, έχοντας ιδιαίτερη προτίμηση στην Ιθάκη και την Κεφαλονιά.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.