Το πένθος της Καρυάτιδας! Η διαμαρτυρία της star Ελλάς για τα γλυπτά του Παρθενώνα

Η Σταρ Ελλάς 2017 θα εμφανιστεί στον διαγωνισμό Μις Κόσμος στην Κίνα με μαύρο φόρεμα – Όλα για 5 λεπτά δημοσιότητα…

Με μαύρο φόρεμα αντί για την εθνική μας φορεσιά θα βγει στη σκηνή του διαγωνισμού Μις Κόσμος η Σταρ Ελλάς 2017 Μαρία Ψηλού, η οποία αναχωρεί σήμερα για την Κίνα. Με αυτόν τον τρόπο η Ελληνίδα φιναλίστ θα κάνει τη δική της διαμαρτυρία για τα κλεμμένα Γλυπτά του Παρθενώνα, τα οποία βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο…

Το μαύρο χρώμα του φορέματος της Σταρ Ελλάς συμβολίζει το πένθος της Καρυάτιδας. Το φόρεμα είναι από τη συλλογή Athena by Tranoulis, η οποία σχεδιάστηκε ειδικά για το κίνημα «Take me home», που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Εβδομάδα Μόδας της Βουλγαρίας, με σκοπό να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα.

H Ελληνίδα καλλονή θα κουβαλήσει στις βαλίτσες της 10 φορέματα haute couture για τις εμφανίσεις στην πασαρέλα αλλά και τις φιλανθρωπικές βραδιές που έχουν προγραμματιστεί από τους διοργανωτές στην ασιατική χώρα, όλα από τη συλλογή του οίκου Τρανούλη. Ο 67ος παγκόσμιος διαγωνισμός ομορφιάς θα γίνει στις 18 Νοεμβρίου, με τις υποψήφιες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου να φορέσουν το λαμπερό στέμμα.

Οσο για την Αιγιώτισσα καλλονή που μας εκπροσωπεί; Είναι αγχωμένη, καθώς ο ανταγωνισμός είναι κάτι περισσότερο από μεγάλος, αλλά παραμένει αισιόδοξη και έτοιμη να ζήσει αυτήν τη μοναδική εμπειρία ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Μέχρι τη στιγμή της αναχώρησής της, η όμορφη Μαρία έκανε αρκετές πρόβες στα φορέματα, με τα οποία θα εμφανιστεί στην Κίνα, και «φρέσκαρε» και τα αγγλικά της, γιατί θα της χρειαστούν στη μακρινή χώρα.

>>> Στην Κίνα για την εκπροσώπηση της Κύπρου στο διαγωνισμό ομορφιάς Miss World η Έλενα Τσελεπή!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.