Νικόλας: «Θέλουμε νέα στρατηγική και αξιόπιστο Πρόεδρο»

O καθορισμός συντεταγμένων για καθορισμό Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) για τη βόρεια περιοχή της δεν έμεινε ασχολίαστη ούτε από τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νικόλα Παπαδόπουλο. Σε δηλώσεις του εξέφρασε την  εκτίμηση ότι «χρειαζόμαστε μια νέα στρατηγική για το Κυπριακό και ένα αξιόπιστο Πρόεδρο για να την προωθήσει».

Σχολιάζοντας χθεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος» σύμφωνα με το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει στην κατάθεση συντεταγμένων για καθορισμό Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) για τη βόρεια περιοχή της, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι «η αποσπασματική αντιγραφή κάποιων εκ των προτάσεων της νέας στρατηγικής από τον κ. Αναστασιάδη, παραμονές των εκλογών, αποτελεί απόδειξη της αποτυχημένης πολιτικής που ακολουθεί».

Σε δηλώσεις κατά τη διάρκεια πολιτικής συγκέντρωσης στη Χοιροκοιτία ο κ. Παπαδόπουλος πρόσθεσε πως «όμως αποτελεί απόδειξη και για ένα ακόμη πράγμα, την αναξιοπιστία του κ. Αναστασιάδη γιατί είναι ξεκάθαρο πως με τέτοιες κινήσεις επιδιώκει να ξεγελάσει το λαό για να μπορέσει να συνεχίσει την αποτυχημένη του πολιτική».

Αυτό που χρειαζόμαστε, κατέληξε «δεν είναι μόνο μία νέα στρατηγική για το Κυπριακό αλλά και ένα αξιόπιστο Πρόεδρο που θα μπορέσει να την προωθήσει».

>>> ΑΟΖ και βορείως της Κύπρου: Κατάθεση συντεταγμένων στα Ην.Έθνη

2 thoughts on “Νικόλας: «Θέλουμε νέα στρατηγική και αξιόπιστο Πρόεδρο»

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.