Ο καλύτερος μαθητής του Σόιμπλε ο Αναστασιάδης, λένε οι Οικολόγοι

“Τα δημόσια συγχαρητήρια που δέχτηκε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης από τον Β. Σόιμπλε, είναι το επισφράγισμα της πίστης του ΠτΔ στις πολιτικές μονόπλευρης λιτότητας που επεβλήθησαν στον κυπριακό λαό”, αναφέρουν οι Οικολόγοι.

“Η “εξυγίανση” του τραπεζικού τομέα, που από κοινού υλοποίησαν Ε.Ε. και κυβέρνηση Αναστασιάδη άφησε πίσω της χιλιάδες ανθρώπους, να χάνουν τους κόπους μιας ζωής. Έναντι της απομείωσης των καταθέσεών τους, οι άνθρωποι αυτοί ως και σήμερα το μόνο που λαμβάνουν είναι αόριστες υποσχέσεις και εμπαιγμό από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, που πρόσφατα αναφέρθηκε σε παρερμηνεία των λεγομένων του για αποκατάστασή τους.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι το γεγονός ότι ο Προέδρος Αναστασιάδης δεν κατάφερε να πείσει το Eurogroup για τον απλούστατο λόγο ότι πήγε εντελώς απροετοίμαστος.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών θεωρούμε πως όσοι ευθύνονται για την οικονομική καταστροφή του τόπου και τον τρόπο της εκ των υστέρων διαχείρισής της, αποτελούν μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης”, καταλήγουν.

ΚΥΠΕ

>>> Τα ολέθρια αποτελέσματα των πολιτικών Χριστόφια-Αναστασιάδη

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.