Ζήτησαν αποζημίωση από κυπριακό ξενοδοχείο και τώρα πληρώνουν!

Judge slams former Miss UK exposed as holiday bug cheat…

Εκδικάστηκε στα βρετανικά δικαστήρια η υπόθεση της πρώην Miss United Kingdom Rachelle Noon, η οποία ισχυριζόταν ότι σε διακοπές της στην Κύπρο, αυτή και ο σύντροφός της έπαθαν τροφική δηλητηρίαση σε ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το δικαστήριο αποφάσισε ότι τελικά πρόκειται για απάτη και προσπάθησε να εξαπατήσει για να πάρει αποζημίωση, προσποιούμενη ότι ήταν άρρωστη κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Το 28χρονο μοντέλο διατάχθηκε να πληρώσει χιλιάδες λίρες στον υπεύθυνο των διακοπών, αφού το δικαστήριο την χαρακτήρισε «ανειλικρινή».

Αυτή και ο 31χρονος σύντροφός της ισχυρίζονταν ότι το φαγητό από το ξενοδοχείο που διέμεναν στον Πρωταρά τούς προκάλεσε τροφική δηλητηρίαση και αυτό τους κατέστησε ανίκανους να βγουν από το δωμάτιό τους.

Όμως, το ζευγάρι εμφανιζόταν σε φωτογραφίες να χαμογελά και να περνάει καλά σε ένα λεωφορείο, στον δρόμο για τον γάμο ενός ξαδέρφου του μοντέλου που έγινε στο νησί.

Το δικαστήριο την χαρακτήρισε «party animal» και απέρριψε τους ισχυρισμούς της ότι έμεινε στο ξενοδοχείο για τρεις ημέρες με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

Στις φωτογραφίες, μάλιστα, έγραφε: «Είχαμε τις πιο όμορφες στιγμές μαζί με την οικογένεια. Αγαπώ αυτό τον τρόπο ζωής».

Οι δύο τουρίστες αποφάσισαν να κινηθούν νομικά 9 μήνες μετά από την επίσκεψή τους στον Πρωταρά το 2015, μετά που είδαν το διαφημιστικό ενός δικηγόρου.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.