Βρετανία: 27χρονη Μουσουλμάνα έσφαξε την αδελφή της γιατί ήταν ερωτευμένη με τον άνδρα της!

ΤΗΝ ΕΚΡΙΝΕ ΕΝΟΧΗ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

Στο δικαστήριο οδηγήθηκε σήμερα η 27χρονη από το Λούτον, 30 μίλια κοντά στο Λονδίνο, η οποία πριν ενάμιση χρόνο σκότωσε την 34χρονη αδελφή της γιατί… ήταν ερωτευμένη με τον γαμπρό της, δηλαδή τον άνδρα της 34χρονης.

Η 27χρονη Σαμπάχ Καν [δεξιά] έπιασε την αδελφή της στον… ύπνο. Της έκοψε το λαιμό, το χέρι και ενώ ήταν νεκρή, την έγδυσε και συνέχισε να την μαχαιρώνει με μανία. Συνολικά της κατάφερε 68 μαχαιριές. Της είχε κόψει φλέβες, της είχε καταφέρει βαθιές μαχαιριές σε πρόσωπο, κεφάλι, χέρια.

Η δολοφονία ήταν καλοσχεδιασμένη. Περίμενε μέχρι οι γονείς της, η αδελφή της και ο άνδρας της  φύγουν από το σπίτι προκειμένου να πάνε σε μια κηδεία σε κοντινό τζαμί. Ενώ όλοι έλειπαν και εκείνη είχε μείνει σπίτι να φυλάει τα τέσσερα ανίψια της που κοιμούνταν στον πάνω όροφο, έστειλε sms στην αδελφή της λέγοντας ότι το ένα παιδί έκλαιγε και τη ζητούσε.

Μόλις μπήκε σπίτι τής επιτέθηκε, στο χολ, με ένα κουζινομάχαιρο.

Αφού την δολοφόνησε άγρια σκηνοθέτησε… ληστεία. Οκτώ ημέρες αργότερα συνελήφθη. Το κουζινομάχαιρο με το οποίο έσφαξε την αδελφή της βρέθηκε στην τσάντα της.

Την 34χρονη, η οποία ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών, βρήκαν νεκρή σε μια λίμνη αίματος οι γονείς της και ο άνδρας της, όταν γύρισαν το βράδυ.

Η 27χρονη κρίθηκε σήμερα ένοχη για το φόνο. Στο δικαστήριο υποστήριξε ότι είχε σεξουαλική σχέση με τον γαμπρό της, οδηγό ταξί Χαφέεζ.. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.