Μαστοράκης για τις… αποκαλύψεις της Βάνας Μπάρμπα: “Μπαρούφες”!

Οι δηλώσεις που έκανε η … αιώνια παρθένα Βάνα Μπάρμπα ότι παραλίγο να πέσει θύμα του παραγωγού Harvey Weinstein όταν βρισκόταν στην Αμερική προκάλεσαν την αντίδραση του Νίκου Μαστοράκη. Και όσοι ξέρουν το ποιόν και τη ζωή της μοντέλας/ηθοποιού δεν εξεπλάγησαν…

Ο Νίκος Μαστοράκης έσπευσε με μια ανάρτηση του στο facebook να αμφισβητήσει τις καταγγελίες της Ελληνίδας ηθοποιού και να την κατηγορήσει ουσιαστικά ότι επιχείρησε να εκμεταλλευθεί τον θόρυβο που ξέσπασε για τον διάσημο παραγωγό.

Συγκεκριμένα στην προσωπική του σελίδα στο facebook σημείωσε:

«ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ, ΜΠΑΡΜΠΑ

Στο βαγόνι των (παρ’ ολιγον) κακοποιημένων και η Βάνα. Παρ’ ολιγον να της την πέσει ο Γουαϊνστιν (οχι Γουάϊνσταϊν ρε χαμένα των ειδήσεων) επειδη παρ’ ολιγο να πάει να φαει μαζι του, όπως την ειχαν διαταξει, παρ’ ολιγον να κάνει καριέρα στο Χολιγουντ, όλα ρε γαμωτο παρ’ ολιγον.

Και όλα αυτά οχι απλώς απο δεύτερο αλλα από… τρίτο χέρι. Η εθνική μας Βάνα βρήκε ευκαιρία για δημοσιότητα με μια ιστορία που (γνώμη μου) δεν έγινε ποτέ, όπως ποτέ ατζέντης δεν θα έλεγε, πολύ περισσότερο δεν θα έγραφε, “δεν θα δουλέψεις ξανά σ’ αυτη την πόλη” — μια φράση που είναι πασίγνωστη αλλά που ΚΑΝΕΙΣ δεν τολμά να την υπογράψει.

Όσο για την καριέρα που ατύχησε λογω… ηθικής, σκέτες λαϊκίστικες μπαρούφες γιατί καμία σταρ δεν έγινε επειδή ενέδωσε και όσες δεν ενέδωσαν, ποσώς αυτό εμπόδισε την καριέρα τους.

Ανάμεσα στο σταριλίκι και τη Μπάρμπα, μεσολάβησε απλώς ένα κενό… παρ’ ολίγον ταλέντου. Εκείνες που εκμεταλλεύονται τον θόρυβο γύρω από τις αληθινά σεξουαλικά κακοποιημένες γυναίκες, για να βγάλουν λίγη δημοσιότητα, είναι στην ίδια κατηγορία με τον Χάρβεϋ. Πρέπει να ξέρεις πότε να κλείνεις τη Βάνα…».

Μπάρμπα για Μαστοράκη: Είναι σε μεγάλη ηλικία ο άνθρωπος, μπορεί να παθαίνει κανένα αλτσχάιμερ

Στην εκπομπή «Όλα Καλά» στο Μακεδονία TV, μίλησε η ηθοποιός και απάντησε στο σχόλιο που έκανε για την ίδια ο Νίκος Μαστοράκης.

«Δεν πειράζει παιδιά, είναι ένα ατυχές σχόλιο. Είναι άνθρωπος σε μεγάλη ηλικία τώρα. Μπορεί να παθαίνει και κανένα αλτσχάιμερ καμιά φορά. Ξέρω‘γω τι γίνεται; Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος καταξιωμένος, σημαντικός, έχει προσφέρει πολλά στην ελληνική τηλεόραση. Υπάρχουν και καλές και κακές στιγμές στους σπουδαίους ανθρώπους».

One thought on “Μαστοράκης για τις… αποκαλύψεις της Βάνας Μπάρμπα: “Μπαρούφες”!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.