Χατιτζέ – Παναγιώτης: “Η αγάπη που νίκησε στο Ριζοκάρπασο” κάτω από την μπότα του Αττίλα

Μια ιστορία αγάπης μεταξύ του Ελληνοκύπριου Παναγιώτη Ανδρέου και της Τουρκοκύπριας Χατιτζέ Γισέρ, που γεννήθηκαν και οι δύο και μεγάλωσαν μαζί στο Ριζοκάρπασο, φέρνει στο φως η τ/κ εφημερίδα Χαβαντίς υπό τον τίτλο «Στο Ριζοκάρπασο νίκησε η αγάπη».

Ο Παναγιώτης και η Χατιτζέ είχαν ερωτευθεί έφηβοι, αλλά δεν μπόρεσαν να ομολογήσουν τον έρωτά τους τότε και παντρεύτηκαν με διαφορετικά άτομα, όπως επιθυμούσαν οι οικογένειές τους.

Σύμφωνα με την Χαβαντίς, που δημοσιεύει φωτογραφίες από το ζευγάρι σήμερα, η Χατιτζιέ παντρεύτηκε στα 16 της έναν Τ/κ 21 χρόνια μεγαλύτερό της, πήγαν μαζί στο Λονδίνο όπου μετά από 7 χρόνια αποφάσισε να γίνει μητέρα για να χωρίσει από τον σύζυγό της που την απάτησε όταν η κόρη τους ήταν νεογέννητο βρέφος, οπόταν και επέστρεψε στην Κύπρο. Έμεινε στο πατρικό της για 15 χρόνια χωρίς να κάνει άλλο γάμο.

Στο μεταξύ, ο Παναγιώτης που, όπως αναφέρεται, παντρεύτηκε επίσης με μια μεγαλύτερή του σε ηλικία Ε/κ, απέκτησε δύο γιους, χώρισε και εκείνος και μετακόμισε πίσω στο πατρικό του στο Ριζοκάρπασο.

Η Χατιτζιέ και ο Παναγιώτης, προστίθεται, αντίκρισαν ο ένας τον άλλον αρκετά χρόνια μετά τον πρώτο τους ανεκπλήρωτο έρωτα, ξανά στο Ριζοκάρπασο πριν από 5 χρόνια, και παρά την αντίθεση των γονιών τους, αποφάσισαν να παντρευτούν και να ζήσουν μαζί. Ο γάμος, όπως αναφέρεται, έγινε στη «νότια Κύπρο» και το ζευγάρι με την κόρη της Χατιτζέ από τον πρώτο της γάμο ζουν σε σπίτι που νοίκιασαν στην Αγία Τριάδα.

Σήμερα έχουν ένα γιο, 3 χρονών ο οποίος πηγαίνει στο ε/κ σχολείο και έχουν φωτογραφηθεί μαζί του για το ρεπορτάζ της εφημερίδας. Η Χαβαντίς προσθέτει ότι ο Παναγιώτης και η Χατιτζέ ευελπιστούν ότι οι οικογένειές τους θα τους καταλάβουν κάποια μέρα και περιμένουν αυτή την ημέρα υπομονετικά.

ΚΥΠΕ 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.