ΗΠΑ: Άγνωστος κτυπάει γυναίκα και οι περαστικοί βγάζουν selfies…

Κανείς δεν κάλεσε την Άμεσο Δράση για την κτηνώδη επίθεση ενός αγνώστου εναντίον μιας γυναίκας στο Πίτσμπεργκ των ΗΠΑ, κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενός κοντινού καταστήματος, με το βίντεο να κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

Ο λόγος, ωστόσο, που το μόλις 30 δευτερολέπτων κλιπ έχει γίνει viral, δεν είναι η ωμή πράξη βίας που απεικονίζει, αλλά η ακόμα πιο σοκαριστική αντίδραση των περαστικών, που περιορίζονται απλώς στο να κοιτάζουν τη γυναίκα λες και είναι έκθεμα σε μουσείο, τραβώντας τη φωτογραφίες και βγάζοντας ακόμα και… selfies με το αναίσθητο κορμί της στο φόντο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της New York Post, κανείς από τους παριστάμενους που φαίνονται να φωτογραφίζουν τη γυναίκα δεν κάλεσε την Άμεσο Δράση, αφού ήταν προφανώς απασχολημένοι, απαθανατίζοντας τη στιγμή, για τις σελίδες στους στα social media!

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, επικαλούμενη γείτονες, μερικοί νεαροί, μάλιστα, επέστρεψαν λίγα λεπτά μετά στο σημείο με φίλους τους για να τραβήξουν βίντεο, και ένας έφηβος έφτασε στο σημείο να ξαπλώσει στο πεζοδρόμιο δίπλα στη γυναίκα, για να βγάλει «μια καλή selfie».

«Ούτε σε ζώα δεν φέρονται έτσι. Αν η κόρη μου ήταν σκύλος, θα της φέρονταν καλύτερα. Είναι αηδιαστικό. Το παιδί μου χρειάζεται βοήθεια», είπε η μητέρα της γυναίκας, που, σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία χρόνια έχει πέσει θύμα της μάστιγας των ναρκωτικών.

Υπάρχει πάντως και μια θετική πλευρά σε αυτήν τη θλιβερή ιστορία, αφού ένας γιατρός της περιοχής που είδε το κλιπ, ευαισθητοποιήθηκε και προσφέρθηκε να βοηθήσει τη γυναίκα να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.