Νικόλας: Η ηγεσία του ΑΚΕΛ υπερασπίζεται τον Αναστασιάδη

«Η ηγεσία του ΑΚΕΛ υπερασπίζεται τον κ. Αναστασιάδη και απενοχοποιεί την Τουρκία», ανέφερε σήμερα σε ανακοίνωσή του το επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κάθε φορά που ο Νικόλας Παπαδόπουλος και οι δυνάμεις της Αλλαγής αποκαλύπτουν ή αναδεικνύουν τις πολλές και επικίνδυνες υποχωρήσεις του κ. Αναστασιάδη, η ηγεσία του ΑΚΕΛ σπεύδει με ιδιαίτερο ζήλο να τον υπερασπιστεί και να επιβεβαιώσει ότι η ταύτισή της με την αποτυχημένη στρατηγική του κ. Αναστασιάδη παραμένει.

Εξίσου όμως αρνητική είναι και η επιμονή της ηγεσίας του ΑΚΕΛ να κατηγορεί όσους διαφωνούν με την πολιτική του κ. Αναστασιάδη για «μαξιμαλιστικές» θέσεις ή για «στείρα άρνηση». Η επιμονή αυτή της ηγεσίας του ΑΚΕΛ είναι συμβατή με το μύθευμα που καλλιεργείται τα τελευταία χρόνια ότι «η Τουρκία θέλει λύση και το πρόβλημα είναι οι “μαξιμαλιστές” Ελληνοκύπριοι που δεν θέλουν».

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος προτείνει στον Κυπριακό λαό μια Νέα Στρατηγική, με συγκεκριμένα και υλοποιήσιμα μέτρα. Μια Νέα Στρατηγική που βασίζεται στη βούληση των Ελληνοκυπρίων. Μια Νέα Στρατηγική που κρίνει την Τουρκία ως υπεύθυνη για τη μη-λύση. Μια Νέα Στρατηγική πολύ διαφορετική από την αποτυχημένη στρατηγική που εφάρμοσε ο κ. Αναστασιάδης με την στήριξη των κυρίων Άντρου Κυπριανού και Σταύρου Μαλά.

Οι προτάσεις και υποχωρήσεις του ΠτΔ αναβαθμίζουν τον εκάστοτε κατοχικό ηγέτη, λέει η ΕΔΕΚ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.