Στην φάκα ο McCain! Αυτός έστησε την υπόθεση της δήθεν ρωσικής εμπλοκής για να εκβιάσει τον Τραμπ!

Μία απίστευτη ιστορία εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στην Αμερική με πρωταγωνιστή τον ελεεινό ρεπουμπλικάνο και φίλο τον τρομοκρατών John McCain! Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, αποδεικνύεται ότι ο McCain έδωσε στην Χίλαρι μέσω του πρώην διευθυντή του FBI τα δήθεν ακλόνητα στοιχεία που «αποδεικνύουν την εμπλοκή της Ρωσίας» στην προεκλογική καμπάνια του Donald Τραμπ! 

Σε αυτά τα στοιχεία βασίστηκε όλη η φαρσοκωμωδία που κατέληξε ακόμα και στην έκδοση ενταλμάτων έρευνας για κορυφαία στελέχη της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανού προέδρου.

Ο φάκελος αυτός που αποδείχτηκε μία μπαρούφα, κόστισε στους Αμερικανούς φορολογούμενους αρκετά εκατομμύρια δολάρια αφού κάποιοι δαπάνησαν κολοσσιαία ποσά για την δήθεν διερεύνηση του.

Τώρα πλέον μετά την εμπλοκή Κλίντον με το σκάνδαλο του ουρανίου και την μίζα που πήρε από ρωσική εταιρεία για να χωρίσει το αμερικανικό ουρανίου, μπλέκει γερά και ο ρεπουμπλικάνος John McCain, για τον οποίον έχουμε γράψει παλαιότερα σχετικά με την ενεργό εμπλοκή του στην δημιουργία του ισλαμικού κράτους που τόσα δεινά και αίμα έφερε στον πλανήτη.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.