Η αποθέωση της τηλεοπτικής ξεφτίλας…

Το Βρετανικό “ριάλιτι” με τους υπέρβαρους που έχει προκαλέσει σάλο.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα νέο ριάλιτι από την ITV με παχύσαρκους στην Βρετανία, οι οποίοι παραθερίζουν σε βίλα στις Μπαχάμες, μένοντας σε ένα σπίτι ειδικά διαμορφωμένο για υπέρβαρους.

Με τους συμμετέχοντες να ζυγίζουν από 100 μέχρι 190 κιλά, οι οκτώ Βρετανοί επισκέφτηκαν για μία εβδομάδα τις Μπαχάμες με σκοπό να βρουν την χαμένη τους αυτοπεποίθηση.

Στο τέλος μάλιστα της εβδομάδας μάλιστα, οι συμμετέχοντες έβγαλαν τα ρούχα τους και πόζαραν με τα μαγιό τους στην παραλία, πανηγυρίζοντας την απελευθέρωσή τους μπροστά στην κάμερα.

Με αφορμή αυτά τα στιγμιότυπα, οι χρήστες του Twitter δεν μπόρεσαν παρά να σχολιάσουν και εν τέλει να τσακωθούν μεταξύ τους,  μιας και δεν επικρατούσαν οι ίδιες απόψεις για το θέαμα που έβλεπαν στους δείκτες τους.

Από την μία πλευρά, λοιπόν, μερικοί ανέφεραν πως συγκινήθηκαν με το επεισόδιο που δείχνει τους συμμετέχοντες να νιώθουν απελευθερωμένοι και από την άλλη, πολλοί υποστηρίζουν πως έτσι προσπαθούν να δείξουν πως η παχυσαρκία είναι κάτι νορμάλ.

«Αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάνει τόσα πολλά για να καταπολεμήσουν τις ανασφάλειες τους. Είναι όλοι τόσο όμορφοι», ανέφερε μία χρήστης.

«Στα μάτια μου είναι όμορφοι, γιατί όλοι οι άνθρωποι έτσι είναι», ανέφερε ένας άλλος.

Από την άλλη, τα σχόλια των χρηστών που υποστήριζαν πως οι υπεύθυνοι του ριάλιτι προωθούν με λάθος τρόπο την παχυσαρκία, έδινα και έπαιρναν.

«Ο κόσμος τρελάθηκε» και «Σταματήστε να τρώτε και να πίνετε και ξεκινήστε γυμναστική για να μην είστε τόσα κιλά», ήταν μερικά από τα σχόλια.

Άλλοι χρήστες ανέφεραν «Αυτό το πρόγραμμα είναι αηδιαστικό. Δεν είναι υγιείς και γι΄αυτό δεν πρέπει να νιώθουν αυτοπεποίθηση για το βάρος τους».

«Αυτό το πρόγραμμα είναι ένα λάθος. Παρουσιάζουν ως νορμάλ έναν ανθυγιεινό τρόπο ζωής. Είμαστε τόσο θυμωμένοι»

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.