Παπαδόπουλος: Προεκλογικό θέατρο κυβέρνησης-ΔΗΣΥ προς κουρεμένους

Τις προτεραιότητές του με στόχο την υλοποίηση συγκεκριμένων προτάσεων για τη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινής ζωής των πολιτών, ανέδειξε ο Υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νικόλας Παπαδόπουλος, μιλώντας τη Δευτέρα το βράδυ σε μαζική πολιτική συγκέντρωση, στους Εργάτες.

Απευθυνόμενος σε πλήθος κόσμου, ο Νικόλας Παπαδόπουλος είπε ότι οι δυνάμεις της αλλαγής και η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία που σχηματίζεται καθημερινά, εργάζονται έχοντας νέες προτεραιότητες, αποσκοπώντας στην αλλαγή. «Φέρνουμε το καινούργιο»,  συνέχισε ο κ. Παπαδόπουλος, «δεν σκοπεύουμε να διορθώσουμε απλώς το παλιό.

Στόχος μας η αλλαγή που θα οδηγήσει στην αποκατάσταση της μεσαίας τάξης, στην ανάπτυξη, στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, στη βελτίωση του τομέα της υγείας, στην ενίσχυση μη-κυβερνητικών οργανώσεων οι οποίες παράγουν κοινωνικό έργο και ανακουφίζουν τους πολίτες. Η αλλαγή που θα δώσει οριστικές λύσεις στα μακροχρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και πολύ περισσότερο αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της υπαίθρου. Θέλουμε τη βελτίωση της πραγματικής οικονομίας και όχι απλώς να επικαλούμαστε ένα δήθεν ‘success story’, όπως κάνει η σημερινή κυβέρνηση.»

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο Νικόλας Παπαδόπουλος είπε ευθέως ότι «ο κ. Αναστασιάδης και το κυβερνών κόμμα, μετά από  4 ½ χρόνια διακυβέρνησης, θυμήθηκαν τρεις μήνες πριν τις εκλογές να αποζημιώσουν τους κουρεμένους, τους οποίους οι ίδιοι κούρεψαν και κατέστρεψαν οικονομικά.

Ενώ αρνούνται πεισματικά εδώ και ενάμιση χρόνο να συζητήσουν τη δική μας εισήγηση για αποκατάσταση καταθετών και κατόχων αξιογράφων. Ενώ δεν δίστασαν να μας χλευάσουν γι’ αυτό το θέμα επανειλημμένα.

Βλέπουμε ξαφνικά σήμερα να εξελίσσεται μπροστά μας ένα θέατρο κοροϊδίας μεταξύ της κυβέρνησης και του Δημοκρατικού Συναγερμού, με το κυβερνών κόμμα να καταθέτει σχέδιο δημιουργίας ταμείου για κουρεμένους, ενώ η κυβέρνηση επικαλείται την αντισυνταγματικότητα της εισήγησης του για δημιουργία επιπρόσθετων δαπανών στον κρατικό προυπολογισμό και την αδυναμία της Βουλής να νομοθετήσει κάτι τέτοιο. Αυτό από μόνο του δείχνει την ανειλικρίνεια της πρότασης. Καμία πρόθεση δεν έχουν για να την προωθήσουν. Για ακόμη μια φορά, ο κ. Αναστασιάδης παραμένει αναξιόπιστος και προσπαθεί να ξεγελάσει τους πολίτες με προεκλογικές δεσμεύσεις χωρίς αντίκρισμα και που δεν πρόκειται να εφαρμόσει.»

Καταλήγοντας, ο Νικόλας Παπαδόπουλος τόνισε: «Σε αντίθεση με την κυβέρνηση, εμείς έχουμε από καιρό σχέδιο με προτάσεις πολιτικής, όπως είναι η εισήγησή μας για αντιμετώπιση των μη εξυπηρετούμενων δανείων μέσω ενός φορέα διαχείρισης, έτσι ώστε να μεταφερθούν κάποια από αυτά τα κόκκινα δάνεια εκεί. Προτάσεις που έρχεται  πάλι να υιοθετήσει ψηφοθηρικά λίγο πριν τις εκλογές και ο ίδιος ο κ. Αναστασιάδης.»  

Πηγή: philenews

>>> ΚΥΠΡΟΣ: Προεκλογικό πυροτέχνημα η πρόταση για κουρεμένους

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.