ΚΥΠΡΟΣ – Επιστολή στον Γ. Εισαγγελέα, απέστειλαν οι κάτοχοι αξιογράφων

Επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη, απέστειλε ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων, εκφράζοντας ανησυχία για υποτιθέμενες, όπως αναφέρει, δηλώσεις του Γενικού Εισαγγελέα ότι «”δεν διερευνώνται οι υποθέσεις των τραπεζικών αξιογράφων που αφορούν την Τράπεζα Κύπρου και τη Λαϊκή, καθώς πρόκειται πλέον για ιδιωτικές”».

Το πεινασμένο σόι του Ν.Αναστασιάδη…

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι πρόκειται για παρερμηνεία των δηλώσεών σας και αναμένουμε εναγωνίως να διαψεύσετε όσα αφορούν τα μέλη μας», αναφέρει ο Σύνδεσμος στην επιστολή του, την οποία έδωσε την Τετάρτη στη δημοσιότητα.

Ο Σύνδεσμος υπενθυμίζει στον Γενικό Εισαγγελέα ότι έχει «εφοδιάσει τις ανακριτικές αρχές με δεκάδες έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν πέρα πάσης αμφιβολίας το έγκλημα που διαπράχθηκε» εις βάρος του.

«Πιστεύουμε ότι και κλοπή έγινε και ψευδείς παραστάσεις και δόλος χρησιμοποιήθηκαν προκειμένου οι δύο τράπεζες -με οδηγίες άνωθεν- να εξαπατήσουν τους ανυποψίαστους πελάτες τους και να μετατρέψουν τις καταθέσεις τους σε αξιόγραφα, τα οποία παρουσίαζαν ως πενταετής καταθέσεις με ψηλό επιτόκιο λόγω της μακράς τους διάρκειας», καταλήγει στην επιστολή του ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων.

ΚΥΠΕ

>>> Ταμείο κουρεμένων (και εκλογές): Όλες οι λεπτομέρειες της πρότασης

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.