ΑΛΒΑΝΙΑ: Κράτος-μαφία εναντίον Ελλήνων

Θα αφήσουμε τα αδέλφια μας στη Χειμάρρα στο έλεος της βίας και της αυθαιρεσίας του Ράμα και των Αλβανών μπράβων του; Θα επιτρέψουμε στις ημέρες μας να αφανιστεί η ελληνική μειονότητα στην Αλβανία; Θα εγκαταλείψουμε τη Βόρεια Ηπειρο στους λύκους που κουμαντάρει η Αγκυρα και θέλει να τους ταΐσει με τις σάρκες της πατρίδας μας;

Αυτά είναι τα ερωτήματα που θέτει η Ιστορία σε όλους μας – και πολύ πιο έντονα σ’ εκείνους οι οποίοι κυβερνούν. Η Αλβανία, η γειτονική χώρα που έζησε και συνεχίζει να ζει από το οργανωμένο έγκλημα και τις κανονικές, νόμιμες θέσεις εργασίας που κατέλαβαν οι υπήκοοί της στην Ελλάδα, τώρα κάνει ένα κανονικότατο πογκρόμ εναντίον των Ελλήνων της Χειμάρρας. Παραβιάζοντας κάθε έννοια, άρθρο και λέξη της δικής της νομοθεσίας, αλλά και κάθε πρόνοια του Διεθνούς Δικαίου, η αλβανική κυβέρνηση έχει εξαπολύσει στη Χειμάρρα μια εκστρατεία κατεδάφισης οικιών και επιχειρήσεων που ανήκουν σε Ελληνες.

Ο πρωθυπουργός Εντι Ράμα [δεξιά], ενεργώντας προφανώς και κατόπιν υποδείξεων της Τουρκίας, η οποία τον ελέγχει σχεδόν απόλυτα, θεωρεί ότι με τις διώξεις εναντίον των Ελλήνων επιτυγχάνει μια αμφίπλευρη νίκη: Αφενός εκκινεί μια εκστρατεία εθνοκάθαρσης, δίχως να συναντά σημαντικές αντιστάσεις από την Ελλάδα, και αφετέρου αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη της χώρας του, που παρακολουθεί τον τελευταίο καιρό κάτι που θυμίζει φιλμ για τη Μαφία, αλλά είναι… ειδησεογραφία. Δεν είναι λίγα τα κυβερνητικά στελέχη του Ράμα που κατηγορούνται για ανάμειξη σε μαφιόζικες οργανώσεις εμπορίας ναρκωτικών.

Χαρακτηριστικό της ανυποληψίας της κυβέρνησης Ράμα είναι η επισημοποιηθείσα διαπίστωση του Αμερικανού πρεσβευτή στα Τίρανα, Ντόναλντ Λου, ότι η Αλβανία, ουσιαστικά, ελέγχεται από το οργανωμένο έγκλημα!

Ωστόσο, το γεγονός ότι η Αλβανία δεν είναι κανονικό, οργανωμένο κράτος δεν είναι καθησυχαστικό. Ακόμα κι έτσι, αν δεν της επιβληθεί δυναμικά το Ελληνικό Δίκαιο, θα επιβάλει εκείνη στα αδέλφια μας τις αθλιότητες που συνηθίζει να κάνει σε βάρος όσων βρίσκει ανυπεράσπιστους.

Αντίδραση, δυναμική, τώρα!

“Δημοκρατία”

>>> Ο Ράμα «έφαγε» τον αρχηγό των Μυστικών Υπηρεσιών της Αλβανίας λόγω της έρευνας για τα καρτέλ ναρκωτικών

One thought on “ΑΛΒΑΝΙΑ: Κράτος-μαφία εναντίον Ελλήνων

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.