ΛΟΝΔΙΝΟ – ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΟΥ BARNET

Ο δήμαρχος του Barnet Brian Salinger μέσα στο πλαίσιο του ανθρωπιστικού του έργου για τους άστεγους της περιοχής οργάνωσε γεύμα σε εστιατόριο του Whetstone.

Tιμώμενο πρόσωπο ο γνωστός σχολιογράφος της καθημερινής ποιοτικής εφημερίδας “The Times” και μέλος της βουλής των Λόρδων  Λόρδος Daniel Finkelstein. Μεταξύ των προσκεκλημένων περιλαμβάνονταν και οι Βρετανοκύπριοι Δώρος Παρτασίδης, Αντώνης Σαββίδης και ή πρώην ευρωβουλευτής Λονδίνου Μαρίνα Γιαννακουδάκη.

Έπειτα από τους φιλοφρονητικούς χαιρετισμούς έλαβε τον λόγο ο Εβραϊκής καταγωγής Λόρδος Finkelstein o οποίος έκανε σύντομη αναφορά στην πολιτική ζωή του τόπου αναπτύσσοντας τη σχέση του τύπου και των αναγνωστών με τους πολιτικούς.

Στο τέλος του γεύματος ο κ. Παρτασίδης [αριστερά] συνοδευόμενος από τον δήμαρχο και τους συμπατριώτες μας δώρησε στον τιμώμενο Λόρδο το βιβλίο του “Πρόσωπα της Κύπρου” τονίζοντας ότι η Κύπρος χρειάζεται τέτοιους φίλους με τη διπλή ιδιότητά του πολιτικού και δημοσιογράφου για να βοηθήσουν στην επανένωση της πατρίδας μας.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.