Νικόλας: Στόχος του ΠτΔ να συνεχίσει την αποτυχημένη στρατηγική

ΤΟΝ ΑΝΑΝΙΣΤΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΥΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ…

 «Στόχος του κ. Αναστασιάδη είναι να συνεχίσει την αποτυχημένη στρατηγική του στο Κυπριακό» αναφέρει με ανακοίνωσή του το Επιτελείο Νικόλα Παπαδόπουλου.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση του Επιτελείου Παπαδόπουλου:

Ο υπουργός εξωτερικών κ. Κασουλίδης σε χτεσινές του δηλώσεις ήταν ιδιαιτέρως αποκαλυπτικός σε σχέση με τις πραγματικές προθέσεις του κ. Αναστασιάδη.

Η δήλωση του κ. Κασουλίδη (ΚΥΠΕ) «αν ξεκινήσουμε με την νοοτροπία των όρων, δεν πρόκειται να ξεκινήσουμε συνομιλίες», επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά ότι μοναδικός στόχος του κ. Αναστασιάδη είναι να συνεχίσει την επικίνδυνη και αποτυχημένη στρατηγική του από το σημείο που είχε σταματήσει στο Κραν Μοντάνα.

Άνευ όρων επανέναρξη των συνομιλιών, την οποία ουσιαστικά προανήγγειλε ο κ. Κασουλίδης, σημαίνει βασικά «κλείδωμα» των απαράδεκτων υποχωρήσεων Αναστασιάδη σε όλες τις εσωτερικές πτυχές του Κυπριακού και προάγγελος νέων υποχωρήσεων στις πτυχές της ασφάλειας και των εγγυήσεων, αφού όπως ο ίδιος ο κ. Κασουλίδης είχε πει το καλοκαίρι «η θέση για μηδέν στρατό και μηδέν εγγυήσεις ΔΕΝ είναι θέση της πλευράς μας».

Είναι γι’ αυτό το λόγο που η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία στηρίζει και ζητά τη Νέα Στρατηγική που προτείνει ο Νικόλας Παπαδόπουλος. Μια Νέα Στρατηγική που θα καθαρίζει το τραπέζι από τις απορριπτέες υποχωρήσεις των τελευταίων χρόνων και που θα δημιουργεί πολιτικό, οικονομικό και διπλωματικό κόστος στην Τουρκία, ανατρέποντας την πολιτική των επικίνδυνων υποχωρήσεων και της άνευ όρων συνθηκολόγησης.

>>> Ναμί-Ακινζί έχουν δίκαιο 100%, πρέπει να σκεφτούμε και την άλλη πλευρά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.