Καθηγητής φυσικής υποστηρίζει: «Δεν υπάρχει ζωή μετά θάνατον»

Ο Dr. Carroll εξήγησε ότι για να υπάρχει μεταθανάτια ζωή, η συνείδηση θα πρέπει να διαχωριστεί εντελώς από το φυσικό μας σώμα.

Μπορεί η επιστήμη να μας έχει προσφέρει καλύτερες συνθήκες ζωής και να έχει βελτιώσει κατά πολύ το βιοτικό μας επίπεδο, αλλά πολλές φορές είναι και φορέας κακών ειδήσεων.

Ένας επιστήμονας πιστεύει ότι πρέπει να δεχτούμε ότι δεν υπάρχει μεταθανάτια ζωή και να κοιτάξουμε τη ζωή μας σε γήινο επίπεδο.

Ο Sean Carroll, καθηγητής κοσμολογίας και φυσικής στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνια, αναφέρει χαρακτηριστικά στο Express:

«Οι νόμοι της φυσικής που αποτελούν τη βάση της καθημερινής ζωής είναι πλήρως κατανοητοί».

Ο Dr. Carroll εξήγησε ότι για να υπάρχει μεταθανάτια ζωή, η συνείδηση θα πρέπει να διαχωριστεί εντελώς από το φυσικό μας σώμα.

Η συνείδηση φαίνεται να αποτελείται, ουσιαστικά, από μια σειρά από άτομα και ηλεκτρόνια.

Ο Dr. Carroll πρόσθεσε:

«Οι ισχυρισμοί ότι κάποια μορφή συνείδησης επιμένει όταν τα σώματά μας πεθάνουν και αποσυντίθενται στα συστατικά τους άτομα, αντιμετωπίζουν ένα τεράστιο, αξεπέραστο εμπόδιο.

Οι νόμοι της φυσικής που διέπουν την καθημερινή ζωή είναι πλήρως κατανοητοί», και συμπληρώνει: «Και δεν υπάρχει κανένας τρόπος μέσα σε αυτούς τους νόμους να επιτρέψουμε να διατηρούνται οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στους εγκεφάλους μας, αφού πεθάνουμε».

>>> ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ SITE-BAR, HOME PAGE, ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΥΣΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.