Κτηνωδίες στα ισλαμικά πεδία της Λιβύης – Βιασμοί ανδρών από τζιχαντιστές

Αφορμή για λογικούς συνειρμούς για την ΔΔΟ τροχιά μετατροπής της Κύπρου σε πεδίο φρικαλεοτήτων πέραν κάθε φαντασίας για πολιτισμένους ανθρώπους.

Ο βιασμός ανδρών, μια αποτροπιαστική αλλά διαδεδομένη πρακτική, χρησιμοποιείται στο μετα-κανταφικό καθεστώς της Λιβύης ως μέσο επιβολής και πολιτικής κυριαρχίας.

Του καθηγητή Π. Ήφαιστου

Το ρεπορτάζ που παρατίθεται στο τέλος καταμαρτυρεί ότι η επάνοδος στην προ-βαρβαρική κτηνωδία είναι βεβαία εάν και όταν ένα κράτος καταλυθεί. Η κατάλυσή του είναι για τους από μέσα συνεργαζόμενους Εφιαλτική στάση και για τους έξωθεν δράστες εγκληματική στα ακρότατα όρια της έννοιας έγκλημα. Ιδιαίτερα όταν κυριαρχούν ακραίες συντελεστικές θρησκευτικές παραδοχές οι οποίες τουλάχιστον ως προς μια μεταφυσική παραδοχή και τις δογματικές διδαχές της για τους άπιστους, δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο, η επάνοδος στην προ-βαρβαρική κτηνώδη εποχή είναι βεβαία.

Libyan opposition rebel fighters with their weapons on the road in Bin Jawad, Libya.

Πρέπει βέβαια να πούμε εξαρχής ότι, οι ισλαμιστές δεν είναι οι μόνοι που εφαρμόζουν τέτοιες κτηνώδεις και αποτρόπαιες μεθόδους εξευτελισμού και τραυματισμού ανδρών και γυναικών όταν κυριαρχούν στρατιωτικά.

Παρατηρούνται σε όλους σχεδόν τους πολέμους και συχνά είναι κεντρικά καθοδηγούμενες από δήθεν πολιτικά πολιτισμένα κράτη όταν είναι ισχυρά και επιτίθενται και κατακτούν άλλα κράτη.


Prisoners reveal horrifying accounts of how male rape is now used as a weapon of war in Libya.

It wasn’t “US policy” that inevitably did this -it was Hilary/Obama/Sarkozy/Cameron- that actors in the grotesque play called… Liberation of Libya.


Παραμένει γεγονός, όμως, ότι στα ακραία όρια των ισλαμικών αντιλήψεων όπως αυτές που κυριαρχούν (και) στην Τουρκία τέτοιες κτηνωδίες αποτελούν πρακτική ακόμη και κατά δικών τους αντιφρονούντων πολιτών ή «κοσμικών» ή άλλων ρευμάτων ισλαμικής πίστης (όσοι ασχολούνται στοιχειωδώς γνωρίζουν περί “Οθωμανικού δικαίου” στο οποίο χωρίς την παραμικρή υπερβολή σύντομα θα ενταχθούν οι νεοέλληνες της Κύπρου και εάν δεν προσέξουμε και πολλοί άλλοι, βλ. πιο κάτω).

Στις δε περιοχές του φρικτού ενδιάμεσου τετραγώνου που εμπερικλείουν τα χαλαρά σύνορα Τουρκίας, Συρίας, Ιράν και Ιράκ, ο σεξουαλικός εξευτελισμός είναι μαζική πρακτική με συγκεκριμένους πολιτικούς σκοπούς μείωσης, διαφθοράς και ανθρωπολογικής εκμηδένισης ανδρών και γυναικών: Οι μεν άνδρες βιάζονται για να εκμηδενιστούν οι στυλοβάτες της οικογένειας και των ενόπλων δυνάμεων του αντίπαλου έθνους ή παράταξης οι δε γυναίκες για να γεννηθούν «μπασταρδεμένα» άτομα προϊόν βιασμού που θα μεγαλώσουν με πνευματικά μπερδεμένο τρόπο επειδή θα στερούνται φυσιολογικούς γονείς (η δε μάνα θα νοιώθει μειωμένη και εξευτελισμένη εκτός και εάν ο βιασμός δεν είναι κάτι τέτοιο). Θα νοιώθουν επιπλέον στερημένοι ταυτότητας και εθνικής συνείδησης κάτι που θα αποδυναμώνει τον δράστη και αποδυναμώνει το θύμα.

Σε πρόσφατο συνέδριο, μια καταπληκτική εισήγηση για την πολιτική σκοπιμότητα αυτών των απάνθρωπων κτηνωδιών, άφησε την κατάμεστη αίθουσα άφωνη για το πόσο συχνά ο πολιτικός μας πολιτισμός οπισθοδρομεί στην βαρβαρότητα.

>>> Συνέχεια εδώ

2 thoughts on “Κτηνωδίες στα ισλαμικά πεδία της Λιβύης – Βιασμοί ανδρών από τζιχαντιστές

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.