ΑΝΑΝΙΚΟΙ ΛΕΜΕΣΟΥ – “Η πλειοψηφία αυτών των ατόμων ουδεμία σχέση έχει με την Αλληλεγγύη!”

Πώς σχολιάζει το Κίνημα Αλληλεγγύη ανακοίνωση στελεχών της

«Βόμβα κρότου-λάμψης εκτόξευσε το εν πανικώ ευρισκόμενο επιτελείο του Προέδρου Αναστασιάδη σχετικά με δήλωση στήριξης της υποψηφιότητας του νυν Προέδρου από μέλη της Αλληλεγγύης», αναφέρει το Κίνημα Αλληλεγγύη, σχετικά με την ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητας και αναφέρει τα ονόματα 132 ατόμων (στελεχών και μελών) του Κινήματος, τα οποία δηλώνουν τη στήριξή τους προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Μάλιστα, η ανακοίνωση αναφέρει πως, στην πραγματικότητα, στη λίστα υπάρχουν 126 ονόματα, καθώς γράφτηκαν 2 φορές κάποια ονόματα, ενώ υπάρχουν και ονόματα ατόμων που δεν είναι καν μέλη.

Επιπρόσθετα, τονίζεται, πως «η πλειοψηφία αυτών των ατόμων ουδεμία σχέση έχει με την Αλληλεγγύη, στα δύο χρόνια ζωής του Κινήματος. Δεν τους είδαμε ποτέ. Επίσης πολλά άτομα ουδεμία σχέση είχαν και με το ΕΥΡΩΚΟ, ήσαν μέλη μιας χρήσεως για τις ενδοκομματικές εκλογές το 2011. Έκτοτε δεν είχαν καμιά δραστηριότητα ή σχέση ούτε με το ΕΥΡΩΚΟ, ούτε την Αλληλεγγύη. Από τους 126, οι 83 είχαν προταθεί για εγγραφή μέλους στο μητρώο του ΕΥΡΩΚΟ, από τον κ. Ρίκκο Ερωτοκρίτου. Επιπρόσθετα 13 μέλη (δηλαδή στο σύνολο 96) είχαν προταθεί από πρώην υπάλληλο του Κινήματος που απολύθηκε πρόσφατα. Η εν λόγω διετέλεσε στενή συνεργάτις του κ. Ρίκκου Ερωτοκρίτου. Η εν λόγω υπάλληλος απολύθηκε πριν λίγες ημέρες για συμπεριφορά που αντίκειται με τις αρχές και αξίες και τους λόγους δημιουργίας της Αλληλεγγύης. Θυμίζουμε ότι το Κίνημα Αλληλεγγύη είχε ταχθεί κατά της εμφάνισης του Προέδρου Αναστασιάδη στο Δικαστήριο για την υπόθεση του Ρίκκου Ερωτοκρίτου».

Το Κίνημα, αναφέρει ακόμη πως έτυχε ενημέρωσης από άτομα της λίστας, οι οποίοι δήλωσαν ότι «δεν έδωσαν ποτέ τη συγκατάθεση τους και πληροφορήθηκαν το γεγονός από εμάς. Άλλωστε η επίμαχη ανακοίνωση δεν φέρει καν τις υπογραφές τους».

Τονίζεται, την ίδια ώρα, πως τα αξιώματα που αναγράφονται στη λίστα, δεν ευσταθούν. 

Τέλος, η ανακοίνωση τονίζει πως «οι ελάχιστοι φερόμενοι τώρα ως εναντιούμενοι στην απόφαση του Κινήματος για τις Προεδρικές Εκλογές, ανοικτά ή σιωπηρά, πήραν το δικό τους δρόμο. Το Κίνημα, συγκροτημένα και οργανωμένα, συνεχίζει το δικό του δρόμο και δεν αισθάνεται την ανάγκη να επιβάλει τις δικές του θέσεις σε οποιοδήποτε. Άλλωστε ειδικά στην επαρχία  Λεμεσού θυμίζουμε ότι η Αλληλεγγύη έλαβε 5254 ψήφους. Με αυτές τις σπασμωδικές κινήσεις ενισχύεται η πίστη μας ότι στις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές ο Νικόλας Παπαδόπουλος θα πετύχει περήφανη νίκη».

One thought on “ΑΝΑΝΙΚΟΙ ΛΕΜΕΣΟΥ – “Η πλειοψηφία αυτών των ατόμων ουδεμία σχέση έχει με την Αλληλεγγύη!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.