Τουρκική σειρά για πρώτη φορά στην κυπριακή τηλεόραση, στο ‘Άστρα’, το κανάλι του ΑΚΕΛ!!!

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΣΙΠΑ…

Παίζει καθημερινά στις 8 το βράδυ αλλά και τα σαββατοκύριακα μέσα από τη συχνότητα του Extra Κύπρου. Και μάλιστα χωρίς μεταγλώττιση. Η σειρά «Ask-i Memnu» είναι η πρώτη τουρκική σειρά που προβάλλεται στην κυπριακή τηλεόραση μετά το «Survivor».

Πρώτος έκοψε την κορδέλα ο Tούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι, όταν 13 χρόνια μετά το πρώτο «Survivor» μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας που μεταδόθηκε το 2006 από το Mega, εισέβαλε στην ελληνική αγορά -και ταυτόχρονα στην κυπριακή τηλεόραση- με τη νέα εκδοχή του ριάλιτι κι ακολούθως με το καθημερινό σόου μόδας «My style rocks».

Μπορεί για τα κυπριακά κανάλια, η προβολή μιας τουρκικής σειράς να αποτελούσε εθνικό ζήτημα, όμως τα πράγματα φαίνεται να έχουν αλλάξει. Τώρα έχουν το απάνω χέρι οι δωσίλογοι του ΔΗΣΑΚΕΛ…

Cypriot fighters 2017

Από τον περασμένο μήνα, το κανάλι Extra της Λεμεσού μεταδίδει υποτιτλισμένη τη σειρά-φαινόμενο όπως χαρακτηρίστηκε η «Aski Memn», αφού σάρωσε την τηλεθέαση σε 11 χώρες περιλαμβανομένης και της Ελλάδας. Η τουρκική σαπουνόπερα «Πειρασμός» (σε ελληνική μετάφραση) μεταδίδεται καθημερινά στις 8 το βράδυ, ενώ τα σαββατοκύριακα το κανάλι προβάλλει διπλά επεισόδια, αποκτώντας μάλιστα φανατικό κοινό.

Απόδειξη, το 2,4% έως και το 4,2% που καταγράφει η σειρά στο target group 25+ την ώρα μετάδοσής της. Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του κορυφαίου Τούρκου συγγραφέα Χαλίτ Ζιγιά Ουσακλιγκίλ, η 79 επεισοδίων σαπουνόπερα τιμήθηκε με 20 τηλεοπτικά βραβεία και αφορά μια συγκλονιστική ιστορία πάθους, ίντριγκας και εκδίκησης.

Ευ. Παλληκαρίδης – Θα πάρω μιαν ανηφοριά

2 thoughts on “Τουρκική σειρά για πρώτη φορά στην κυπριακή τηλεόραση, στο ‘Άστρα’, το κανάλι του ΑΚΕΛ!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.