Δομινίκη Παπαδοπούλου: “Γυμνή” σε έκθεση ζωγραφικής στη Λεμεσό έκοψε ανάσες!

Μετά το σούσι τώρα χορεύει γυμνή σε έκθεση ζωγραφικής στη Λεμεσό.

Η Δομινίκη ξέρει τον τρόπο να δίνει άλλη διάσταση στην τέχνη…

Τη θυμάστε από τότε που συμμετείχε σε έκθεση στη Λεμεσό. Ήταν γυμνή και είχε σε όλο της το σώμα, σούσι… Κάποιοι ίσως να προτιμούσαν… το σουβλάκι!

Αυτή τη φορά η Θεσσαλονικιά Δομινίκη Παπαδοπούλου συμμετείχε στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Αρμένη Vartan Ghazarian «Τέχνη Εντός» στον Πολυχώρο Ρόδι στη Λεμεσό.

Μια έκθεση ζωγραφικής που κατάφερε να προσελκύσει τα βλέμματα, εκφράζοντας την τέχνη της απελευθέρωσης και της έκφρασης, μέσα από διάφορες μορφές.

Η VIP εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 09 Νοεμβρίου στον Πολυχώρο Ρόδι στη Λεμεσό εντυπωσίασε όχι μόνο για το αποτέλεσμα της τέχνης του ζωγράφου, αλλά και για τις διαδραστικές δραστηριότητες που επιστρατεύτηκαν, από τον ιδιοκτήτη Ανδρέα Βρυωνίδη, για να ψυχαγωγήσουν τους παρευρισκομένους.

Γνωστός  για τις προχωρημένες και προκλητικές ιδέες του, αρκεί να θυμίσουμε ότι σε περσινή εκδήλωση που πραγματοποίησε στο «Ρόδι», επέλεξε για δίσκο σερβιρίσματος σούσι μία γυμνή γυναίκα, ο Ανδρέας Βρυωνίδης επέλεξε να χρησιμοποιήσει μία γυμνή χορεύτρια η οποία πραγματοποίησε εντυπωσιακές εναέριες χορογραφίες υπό τους ήχους ζωντανής κλασσικής μουσικής, προκαλώντας τον θαυμασμό των παρευρισκομένων, αλλά και την αιχμηρή κριτική όσων διαφώνησαν με αυτή την επιλογή.

Η ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ… ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΟΣΟΙ ΖΕΙΤΕ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ …ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ!

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F100008446664339%2Fvideos%2F1832548800369991%2F&show_text=0&width=560

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.